Think Different
Glas slobodne Posavine!

Zajedništvo na njihov način (6 od 26)

5+1 upola s lukom

1 342

Došao sam u posjed fotokopije glasačkog lista za Skupštinu Županije Posavske, koju su dijelili po mom Balegovcu i u Gornjoj Dubici u subotu, 6.10. na dan izborne šutnje, kršenji po ko zna koji puta izborni zakon Bosne i Hercegovine.

Možete se sami uvjeriti što njima znači zajedništvo, kažu da Pero – elektra Radić stoji iza ove aktivnosti, a ja mislim da je on samo bio operativac za Balegovac, a da je to projekt ovih  preferiranih kandidata, i da svako od njih odrađuje isto to u svojih izbornim bazama.

I ovaj puta se potvrdio sluganski odnos odžačkih hadezeovaca prema gazdama iz Orašja. Preferira se Đuro Topić Topuz, a recimo ne Balegovačka snajka i aktualna ministrica financija, Nada Ćulap. Ovo je potvrda onog što se pričalo u vrijeme formiranja lista, a to je da su Lijan i Luka prepustili odžačko mjesto premijera (kažu da bi to bila upravo Nada) Orašju, za radno mjesto Lijanovom malom u mirovinskom. Svojevremeno je tako i Lukin malac dobio mjesto u Zavodu za zapošljavanje, a onda nakon nekog vremena otišao u Švicarsku, mogu što hoće i kako hoće, samo ako smo zajedno.

Ne znam je li još neko vjeruje u tobože, u to njihovo, svehrvatsko zajedništvo, kad oni koji su iz iste stranke i iz iste općinske podružnice, toliko jedni drugima podmeću i uvijek samo za osobni interes i interes Orašja.

Dokaz navedenog je  ispod.

Nadam se da su svi primatelji ovog letka postupili kako im je naznačeno i na taj način podržati zajedništvo: Đure Topića, Ilije Ilića, Ane Andrić, Dragana Guberca, Pere Radića i Bože Benića, te da će i pravosudni organi postupiti kako zakon propisuje.

S poštovanjem,

Tomo Jurkić

1
Napišite komentar

avatar
2500
1 Komentara
0 Odgovora na komentare
0 Sljedbenika
 
Komentar s najviše ocjena
Najviše odgovora na komentar
1 Autori komentara
Mantilić Autor zadnjeg komentara

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Pretplata  
noviji stariji najviše ocjenjeni
Obavijesti me o:
Mantilić
Gost
Mantilić

Nekima je bilo džaba to silno kršenje zakona i na sam dan izbora. Belegovački pulen Kaputić, kako stoje stvari, nije prošao, šteta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati Pročitaj više