Think Different
Glas slobodne Posavine!

Tarik napušta kviz “Potjera”

Vraća nam se "Milijunaš"

0 101

Kviz ‘Tko želi biti milijunaš’ vraća se na Hrvatsku radioteleviziju, vodit će ga Tarik Filipović, sadašnji voditelj ‘Potjere’.

Tarik Filipović, kako sada stvari stoje neće dočekati sedmu sezonu ‘Potjere’, piše Jutarnji list otkrivajući da se od jeseni na HRT vraća kviz ‘Tko želi biti milijunaš?’.

“Žao mi je što ću najvjerojatnije morati kazati ‘zbogom’ ‘Potjeri’, ali svjestan sam da ne mogu istodobno voditi i ‘Potjeru’ i ‘Milijunaša’. Razuman sam čovjek i kao takav shvaćam da bi to bilo puno previše, a zbog toga bih patio i kao glumac. Ponovit ću: žao mi je što odlazim iz ‘Potjere’, ali bilo bi mi još više žao da ne vodim ‘Milijunaša’. ‘Potjera’ je sjajan kviz, s izuzetnim natjecateljima, fenomenalnim lovcima… Falit će mi svi oni”,  komentirao je Tarik.

Iako se njegov nasljednik u ‘Potjeri’ još ne zna, spominju se Barbara Kolar, Daniela Trbović, Mirko Fodor i Joško Lokas.

Podsjećamo, ‘Milijunaš’ se na HRT-u se prikazivao osam godina, od 2002. do 2010., a kroz sedam uspješnih sezona u sklopu kojih je emitirana 521 emisija, postao je jedan od najgledanijih televizijskih formata u nas.

O uspjehu naše inačice kviza svjedoči i to što je prema ocjeni Celadora hrvatska verzija bila jedna od najboljih verzija između 120 koje su se dotad emitirale diljem svijeta.

Voditelj kviza ‘Tko želi biti milijunaš?’ bio je sjajni Tarik Filipović, koji nikad nije krio da mu je vođenje ove emisije mnogo više od poslovnog angažmana.

Napišite komentar

avatar
2500

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Pretplata  
Obavijesti me o:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati Pročitaj više