Think Different
Glas slobodne Posavine!

SNAGA TERORIZMA: Strah i od “prazne” torbe…

Biti Arapin u Australiji

0 1.042

Negativan stereotip o ljudima koji izgledaju kao Arapi bili su motivacija mladićima iz Australije da urade video uratke s kojim će prije svega nasmijati publiku, ali i razbiti predrasude o Arapima kao bezuvjetnim teroristima. Strah se toliko uvukao u podsvijest ljudi da je dovoljno zaodjenuti arapsku tradicionalnu garderobu i uz torbu “ničega” može se napraviti dar-mar među građanima, pa rekli bi, bilo kojeg kutka na planeti.

Internet su preplavili video uradci braće Maxa (20), Rebeena (16), i Armana (18) iz Melbourne koji u fazonu skrivene kamere zbijaju šale na račun Arapa kao isključivih terorista. Mi smo za ovu prigodu odabrali jedan uradak sa njihovog Youtube kanala “Jalas” (preko 9.000.000 preglda) i moramo priznati pošteno smo se nasmijali. Njihovi uratci su podijelili javnost u Australiji ali i diljem svijeta. Dok jedni odobravaju njihov smisao za humor drugi im dijele negativne komentare zbog neslanih šala. Prosudite sami jesu li momci pretjerali ili im treba dati za pravo.

PeD | e-Posavina.com

Napišite komentar

avatar
2500

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Pretplata  
Obavijesti me o:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati Pročitaj više