Think Different
Glas slobodne Posavine!

Skopljaković: Vlast se rasipa lažnim obećanjima samo kako bi se održala u foteljama

Nesposobna vlast blokira aranžmane MMF-a

0 66

Predsjednik Hrvatske stranke BiH Božo Skopljaković pozvao je vladajuće stranke i najviše državne dužnosnike da se do kraja mandata ponašaju odgovorno i da se punim kapacitetima posvete vođenju institucija na čijem su čelu.

Neprihvatljivo je podređivanje vitalnih procesa od životnoga interesa za građane predstojećim parlamentarnim izborima odnosno osobnim i stranačkim ciljevima i u toj paničnoj borbi za opstanak na vlasti davanje lažnih obećanja : Varaju razvojačene branitelje nekim zakonskim rješenjima koja ne bi mogla platiti ekonomija neke moćne europske države. Istodobno je nesposobna vlast naprasno i neobjašnjivo blokirala kreditni aranžman sa MMF nakon što je progutala dvije tranše i nad zemljom se očigledno nadvila prijetnja da se, tko zna po koji put, i definitivno odobreni kredit, ovoga puta od 1,07 milijardi maraka, prekine.

Vlast se rasipa lažnim obećanjima samo kako bi se održala u foteljama, a nije je briga tko će i kako sastaviti proračune za sljedeću godinu. To nije odgovorno vođenje institucija i javnih financija, i zato pozivam birače da ne pokazuju razumijevanje i milost za takvu bahatost i ne dopuste da nakon izbora institucije vode oni koji to ne znaju i koji državu i njezine poluge smatraju samo stranačkim plijenom, kaže se u priopćenju iz HS BiH.

Napišite komentar

avatar
2500

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Pretplata  
Obavijesti me o:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati Pročitaj više