Think Different
Glas slobodne Posavine!

Radončić je potpuno zdrav, režim želi da skrene pažnju sa izborne krađe

Tko to kaže, tko to laže...

0 27

Povodom dezinformacija jednog režimskog portala o tome da je Fahrudin Radončić navodno jučer završio na aparatima kod kardiohirurga prof. dr. Mirsada Kacile, Press-centar SBB-a saopćava:

– Zdravlje Fahrudina Radončića je odlično. To uostalom potvrđuje i podatak da je u 60 dana predkampanje i oficijelne kampanje prešao više od 10.000 kilometara i održao više od 100 tribina ili druženja na kafi sa građanima diljem Federacije.

To je iz medijskih izvještaja mogla vidjeti cijela javnost i hiljade ljudi koji su prisustvovali skupovima.Takav psihofizički napor može izdržati samo izuzetno zdrava osoba. Zato treba reći da režim na svaki način sada želi da skrene pažnju sa neviđene izborne krađe koju je počinio.

Režim je bolestan kao i novinar Senad Avdić. Jedino je on na aparatima zbog iznimno teške plućne bolesti. Zaista je žalosno da takvo njegovo stanje neko zloupotrebljava za plasiranje već otrcanih dezinformacija na račun Radončićevog zdravlja, jer se to čini već desetak godina od istog naručioca i spomenutog medijskog izvršioca.

No, unatoč izbornoj krađi o kojoj govore i intelektualci i političari iz različitih stranaka, Radončić u punom kapacitetu, iz opozicije, ostaje na raspolaganju građanima BiH, i dalje će predano raditi na pokretanju ove zemlje prema EU i NATO integracijama, te ekonomskom razvoju i prosperitetu BiH.

I, na kraju, osjeća se moralnim izbornim pobjednikom nad kradljivcima koji će nastaviti da drže BiH na evropskom i civilizacijskom dnu.

Napišite komentar

avatar
2500

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Pretplata  
Obavijesti me o:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati Pročitaj više