Think Different
Glas slobodne Posavine!

Posavska stranka: Krajnje je nemoralno sudjelovati na proslavama tvorevina nastalih na zločinu i krvi vlastitog naroda

Hoće li i udruge zatajiti svoje žrtve

1 533

Posavska stranka se pridružuje osudama nemoralnog čina Dragana Čovića i izražava iskreno gnušanje nad njegovim prisustvom svečanosti obilježavanja tzv. Dana Republike Srpske.

Mjesecima se pozivati na odluku Ustavnog suda u slučaju Ljubić i apelirati na legalnost i poštivanje odluka institucija države kojoj je do skoro predsjedao, a onda nazočiti proslavi 9. siječnja, datuma koji je taj isti sud proglasio neustavnim, samo je još jedan pokazatelj „principijelnosti“ Dragana Čovića.

Krajnje je nemoralno sudjelovati na proslavama tvorevina nastalih na zločinu i krvi vlastitog naroda. Čin Dragana Čovića je uvreda za sve žrtve Domovinskog rata. Uvreda su za narod i atak na dignitet svih onih koji su zbog Republike Srpske ubijeni, ranjeni, silovani i protjerani sa svojih ognjišta.

Posavska stranka također osuđuje anemičan i poltronski stav HDZ-a Posavine koji podanički služi interesima onih koji na bestijalan način pljuju po ranama svih Posavaca. Izostanak osude Dragana Čovića nije stranačka poslušnost nego je, još jedno od mnogih, zabadanje glave u pijesak.

Čovjek koji štuje ideje i djelo Radovana Karadžića i Ratka Mladića ne može i ne smije polagati vijence na spomen obilježja junaka Domovinskog rata koji su ubijeni od strane te iste tvorevine kojoj se Dragan Čović klanja.

U isto vrijeme osuđujemo dodvorničku politiku udruga proisteklih iz Domovinskog rata koje ne reagiraju na ovakav izdajnički čin Dragana Čovića. I umjesto da ga proglase „personom non grata“ u Posavini svi odreda šute dok se Dragan Čović cijeloj populaciji smiješi u facu kao kakvim debilima.

Izostanu li reakcije, bit će još da je Dragan Čović u pravu, stoji u priopćenju Posavske stranke.

1
Napišite komentar

avatar
2500
1 Komentara
0 Odgovora na komentare
0 Sljedbenika
 
Komentar s najviše ocjena
Najviše odgovora na komentar
1 Autori komentara
smiljan šokićk Autor zadnjeg komentara

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Pretplata  
noviji stariji najviše ocjenjeni
Obavijesti me o:
smiljan šokićk
Gost
smiljan šokićk

Nino, uzalud je prozivanje naših “visokih” struktura i apeliranja na njihovu savjest kako bi se oglasili povodom ovoga sramotnog čina njihovog “vožda” i stožernika.
Upravo ovaj “stožernik” je njih većinu kupio, a ostale uplašio.
Više mene čudi nejavljanje i šutnja familija u čijim redovima su zločini izvršeni.
Dragan Čović upravo i igra na kartu poltronstav , interesa i straha.
Svo troje je uspio duboko usaditi u biće posavskih političara i političkih vrhuški: od Mjesnih zajednica, preko Općina pa sve do Županije posavske.
Ne znam kako planiraju izvući se iz ove i sličnih blamaža njihovog “boga” i sveca ?

Ovo su riječi Čovićeve na na Twitter-u

“2. Zaustavimo zlonamjernu i štetnu propagandu, medijska podmetanja i dezinformiranje.

Okrenimo se jedni drugima i gradimo odnose povjerenja na temelju ustavnih načela konstitutivnosti i legitimnog demokratskog predstavljanja!

STOP MRŽNJI !!!!”

“On “postaje mirotvorac” nakon rijeke bratske krvi, nakon mora suza i nestanka njegovog (?) naroda.
On zaboravlja raspršene Hrvate iz RS-a, neoplakane žrtve režima kojemu daje počast.

Dno dna.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati Pročitaj više