Think Different
Glas slobodne Posavine!

Miholjski dani obogaćeni donatorskom večeri za Vrhbosansku nadbiskupiju

Kardinal Puljić predvodi sv. misu

0 36

Općina Lovas ove godine obilježava tradicionalne XXI. Miholjske dane Općine Lovas i 25 godina osnutka.

Tom prigodom, u okviru bogatog kulturnog i športskog programa, biti će organizirana i DONATORSKA VEČER za Vrhbosansku nadbiskupiju, koja će se održati u sklopu Dana Općine Lovas, 27. rujna 2018. godine (četvrtak) s početkom u 18,00 sati, u školskoj športskoj dvorani u Lovasu.

Poseban naglasak stavljamo na izrazito humanitarni karakter ove naše akcije čiji je cilj prikupljanje novčanih sredstava za pomoć i potrebe Vrhbosanske nadbiskupije. Ova akcija je organizirana u suradnji s uzoritim kardinalom Vinkom Puljićem nadbiskupom i metropolitom Vrhbosanske nadbiskupije te je s istom upoznat i nadbiskup đakovačko-osječki mon. dr. Đuro Hranić.

U zabavnom dijelu programa Donatorske večeri nastupit će tamburaški sastav Dike iz Vinkovaca i pjevač Igor Delač iz Osijeka.

Donacije se mogu uplatiti na žiro-račun: HR0425000091823900009, model: HR68, s pozivom na broj 7765 – OIB uplatitelja – 1000, s naznakom „Za Vrhbosansku nadbiskupiju“.

Sva prikupljena sredstva i popis donatora uručiti će se uzoritom kardinalu Vinku Puljiću koji će u Lovasu, u Crkvi sv. Mihaela arkanđela predvoditi sv. Misu dana 30. rujna 2018. godine (nedjelja), s početkom u 11,00 sati.

Sve potrebne informacije moguće je dobiti na broj telefona Općine Lovas 032/525-096 ili na e-mail: opcina-lovas1@vk.htnet.hr.

Načelnica Općine Lovas

Tanja Cirba, dipl.novinar

Napišite komentar

avatar
2500

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Pretplata  
Obavijesti me o:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati Pročitaj više