Think Different
Glas slobodne Posavine!

Lino Červar otvoreno o suđenju: ‘Ovo je krađa, ovo je legalizacija lopovluka!’

‘Unaprijed se zna pobjednik’

1 28

“Išlo je nama, išlo, ali suci nisu dozvolili. Moram to reći javno i glasno. Ovo je bila pljačka koju je vidio cijeli rukometni svijet. Oni i Danci su nam oteli prvenstvo 2008., 2009. i 2010. Mi smo zaslužili pobjedu.

‘Ovo je bila pljačka koju je vidio cijeli rukometni svijet’

Ljutit, točnije bijesan bio je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar nakon poraza od Njemačke, osudivši suce za krađu i legalizirani lopovluk te status žrtvenog janjeta. Konačnih 21-22 produkt je unaprijed smišljenog plana, siguran je izbornik Hrvatske koji se nije niti trudio izbjegavati riječi zbog kojih će se u vrhu svjetskog rukometa morati zabrinuti.

Na konstataciju da nije išlo, Červar je odmah krenuo…

‘Ovo je bila pljačka’

“Išlo je nama, išlo, ali suci nisu dozvolili. Moram to reći javno i glasno. Ovo je bila pljačka koju je vidio cijeli rukometni svijet. Oni i Danci su nam oteli prvenstvo 2008., 2009. i 2010. Mi smo zaslužili pobjedu. To treba javno reći bez da se itko uvrijedi da amateri suci odlučuju o našim sudbinama. To je nedopustivo. Ne može ovakav njihov nasilnički nastup oduzeti nama pobjedu. Mi smo jučer loše igrali, a danas smo ih nadigrali. Ovo je nedopustivo. Mi građani Hrvatske moramo se boriti za dostojanstvo i ne dozvoliti da nas se krade javno.”

Rekao je to Červar u mikrofon RTL-a i nastavio dalje ‘voziti’ bez kočnica…

‘Unaprijed se zna pobjednik’

“Moram čestitati igračima. Oni su herojski odigrali. Toliko smo se trudili da ispravimo onu zadnju utakmicu, a ovo danas bila je jasna krađa. Bez potrebe je bilo igrati kad znamo što će se dogoditi. Unaprijed se zna pobjednik. Ove suce treba po meni odmah eliminirati iz sudačke organizacije.”

“Što se tiče igre, moram reći da smo u prvom poluvremenu odigrali odličnu obranu, gotovo savršenu. Dečki su se homogenizirali. Taktički smo odigrali vrlo zrelo. Kakvo samo srce ima mladi Šipić. Šteta je uzeti dečkima ovo zadovoljstvo. Pola utakmice smo igrali bez čovjeka u igri, to je bila krađa. A ovo odlučuje o putu na Olimpijadu. A olimpijska povelja kaže da smo svi u istom položaju – i veliki i mali. Danas nismo imali iste uvjete.”

Krađe non-stop

Povukao je za kraj:

“Sada moramo ići dalje. Žao mi je zbog dečkiju. Oni su mladi i pak su trebali vidjeti da se njihov trud nagrađuje. Ja sam na kraju svoje karijere. Bio sam na 17 velikih natjecanja i odgovorno tvrdim da su nam ukrali tri velika natjecanja.” | net.hr

1
Napišite komentar

avatar
2500
1 Komentara
0 Odgovora na komentare
0 Sljedbenika
 
Komentar s najviše ocjena
Najviše odgovora na komentar
1 Autori komentara
Jure Autor zadnjeg komentara

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Pretplata  
noviji stariji najviše ocjenjeni
Obavijesti me o:
Jure
Gost
Jure

Lino pokušava živjeti na račun starih zasluga . Na ovom privenstvu Hrvatska ponovno ostaje bez medalje i to ide samo njemu na dušu . Potpuna glupost je bila njega ponovno postaviti za izbornika jer je on svoje odavno odradio . Ova njegova halabuka na suce je samo bijedan pokušaj skidanja odgovornosti sa samog sebe . Idi u mirovinu te kući možeš tu svoju narcisoidnost napuhavati do mile volje !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati Pročitaj više