Think Different
Glas slobodne Posavine!

Kristina Perić izabrana je za Miss Županije Posavske 2019

0 967

U nedjelju 11. kolovoza u popularnom klubu S u Orašju na otvorenoj pozornici u predivnom ambijentu otvorenog bazena održan je izbor za Miss Županije Posavske 2019.

Za titulu najljepše djevojke natjecalo se 18 prelijepih djevojaka te regije.

Klub S iz Orašja je bio izuzetan domaćin djevojkama koje su se natjecale  kao i cijelom timu organizatora Direkcije Miss BiH i učesnicima u programu.

Za muzički dio programa u pauzama između izlazaka djevojaka bila je zadužena grupa Jutro iz Tuzle. U ulozi voditeljice našla se Samra Šakanović nekadašnja Miss Županije Posavske 2013.

Kristina Perić miss Županije Posavske za 2019. godinu

Natjecateljice su se predstavljale na pozornici  4 puta, noseći sjajne ljetne kombinacije pod svjetlima reflektora, uz oduševljenje brojne publike.

Na kraju večeri dodjeljeno je šest lenti; druga pratilja je Andrea

Mikić, prva pratilja Ivana Ignjatović, Miss fotogeničnosti Maja Andrić, Miss Publike je Ružica Bakajlić, za Miss ABC models izabrana je Marija Bošnjaković.

Lentu novo izabranoj Miss Županije Posavske za 2019. Kristini Perić uručio je predstavnik Direkcije Miss BiH za Posavsku Županiju i model agencije ABC models Mevludin Bijelić.

Pobjednice su stekle pravo učešća na Casting-u za nastup na izboru Miss Federacije 2019. Koji će se održati 1. rujna u bosanskom kulturnom centru u Tuzli.

e-Posavina.com

Napišite komentar

avatar
2500

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Pretplata  
Obavijesti me o:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati Pročitaj više