Think Different
Glas slobodne Posavine!

KOMŠIĆ: Nema nijednog krupnog pitanja a da hadezeovci ne idu na raport kod ruskog veleposlanika u BiH

HDZ je pod izravnim utjecajem Rusije

0 284

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić kaže da je već postalo jasno i pticama na grani da HDZBiH u interesu Dodika i Rusije blokira NATO- put BiH.

– Današnji HDZ je pod izravnim utjecajem Rusije, i ne postoji nijedno krupno pitanje u državi Bosni i Hercegovini, gdje se načelno razilaze sa interesima Rusije. Štoviše, to se i ne krije, jer nema nijednog, kao što rekoh, krupnog pitanja a da hadezeovci ne idu na raport kod ruskog ambasadora u BiH. U raportiranju ruskom ambasadoru vode mrtvu trku sa Dodikom, i to ne više zato što to žele, nego što moraju, kaže Komšić.

Član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda i lider Demokratske fronte Željko Komšić za Oslobođenje govori o tome zašto ne može doći do blokade isplata plaća, zbog čega je Borjana Krišto povukla apelaciju pred Ustavnim sudom, ali i promjeni rada državnog vrha nakon što preuzme predsjedavanje od Milorada Dodika.

Napišite komentar

avatar
2500

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Pretplata  
Obavijesti me o:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati Pročitaj više