Think Different
Glas slobodne Posavine!

Kolakušić državnički: Ne sudjelujem u političkom cirkusu

Hrvatska je na prekretnici

0 23

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Mislav Kolakušić i kandidat za predsjednika Republike Hrvatske priopćio je da će tijekom nadolazeće predizborne kampanje komunicirati isključivo teme koje su usko povezane uz poboljšanje kvalitete života svih hrvatskih građana.

“Republika Hrvatska se danas nalazi u strahovito teškom položaju, kako ekonomski, tako i demografski, ugroženi su ili uništeni svi sustavi koji omogućuju funkcioniranje države i normalan život građana. Doslovno je posljednji trenutak za radikalne promjene prije konačnog sloma. U sljedećem razdoblju hrvatski građani odlučit će hoće li Hrvatska i sljedećih 20 godina ostati u raljama korumpirane hobotnice sa svim posljedicama ili ćemo krenuti na put obračuna s korupcijom, neradom i neredom kakav danas uništava i građane i društvo.

U takvim uvjetima, nemam niti ću imati razumjevanja za teme koje su nižerazrednog značaja za kvalitetu života i rada u Republici Hrvatskoj niti za nebitna dnevnopolitička pitanja na kojima mnogi u nedostatku vlastite kvalitete i sadržaja pokušavaju graditi svoje karijere.

Politikom se bavim kako bi hrvatskom društvu zajedno sa svojim suradnicima i građanima koji žele promjene donio stvarne, opipljive i konkretne reforme pravosuđa, državne uprave, zdravstva, školstva, mirovinskog sustava, reforme koje će povećati kvalitetu života svakog hrvatskog građanina, zaustaviti pljačku i vratiti pokradeni novac u državni proračun, a ne kako bi se bavio ideološkim sukobima i temama koje nisu od vitalnog interesa svih građana Republike Hrvatske.

Uvjeren sam da su prioriteti hrvatskih građana usmjereni na povećanje standarda života njihovih obitelji, roditelja, djece i generacija koje dolaze i upravo u tom smjeru ću usmjeriti napore u svom političkom djelovanju.

Napišite komentar

avatar
2500

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Pretplata  
Obavijesti me o:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati Pročitaj više