Gard 35

Autor: Objavljeno u rubrici Gard 13. Kolovoz, 2017. Komentiraj

Uzmi pet minuta vremena, pa pogledaj. Pogledaj im face. Te bolikurac glave. Jer im se može. Pogledaj onda sebe u ogledalu, pa onda malo pogledaj svoj život i život svojih najmilijih.


Autor: Objavljeno u rubrici Gard 09. Kolovoz, 2017. Komentiraj

Najava pisanja dokumenta koji treba da služi kao neka vrsta platforme oko koje bi se okupljali Srbi u regionu, ne predstavlja dobar put ako želimo graditi dobre odnose sa susjedima i ispravljamo greške iz prošlosti, ocijenila je u pisanoj izjavi predsjednica Političkog savjeta Liberalno demokratske partije Nataša Mićić.


Autor: Objavljeno u rubrici Gard 08. Kolovoz, 2017. Komentiraj

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je da suverenitet Srbije nad Kosovom postoji samo u preambuli njenog Ustava i da robujući toj normi država trpi samo ogromne gubitke i da stoga treba prihvatiti i priznati kosovsku stvarnost.


Autor: Objavljeno u rubrici Gard 04. Svibanj, 2017. Komentiraj

Nezavisni zastupnici u Hrvatskom državnom saboru Bruna Esih i general Željko Glasnović nisu dali potpis Andreju Plenkoviću Za daljnju potporu vladajućoj većini imali su samo jedan uvjet: da u budućoj Vladi nema SDSS-a, HNS-a i IDS-a.


Autor: Objavljeno u rubrici Gard 16. Veljača, 2017. Komentiraj

Sarajevo -- "Otišao sam iz BiH skoro prije 13 godina, a tamo su i dalje aktuelni isti političari kao i u vrijeme kada sam bio međunarodni predstavnik", kaže za "Radio Slobodna Evropa" Wolfgang Petritsch, nekadašnji glavni predstavnik Evropske unije u razgovorima u Rambouilletu, visoki međunarodni predstavnik u Bosni i Hercegovini, ambasador Austrije u Beogradu i posebni izaslanik EU za Kosovo. Trenutno je angažovan na Harvardskom univerzitetu.


Stranica 1 od 4

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas