Gard 32

Autor: Objavljeno u rubrici Gard 04. Svibanj, 2017. Komentiraj

Nezavisni zastupnici u Hrvatskom državnom saboru Bruna Esih i general Željko Glasnović nisu dali potpis Andreju Plenkoviću Za daljnju potporu vladajućoj većini imali su samo jedan uvjet: da u budućoj Vladi nema SDSS-a, HNS-a i IDS-a.


Autor: Objavljeno u rubrici Gard 16. Veljača, 2017. Komentiraj

Sarajevo -- "Otišao sam iz BiH skoro prije 13 godina, a tamo su i dalje aktuelni isti političari kao i u vrijeme kada sam bio međunarodni predstavnik", kaže za "Radio Slobodna Evropa" Wolfgang Petritsch, nekadašnji glavni predstavnik Evropske unije u razgovorima u Rambouilletu, visoki međunarodni predstavnik u Bosni i Hercegovini, ambasador Austrije u Beogradu i posebni izaslanik EU za Kosovo. Trenutno je angažovan na Harvardskom univerzitetu.


Autor: Objavljeno u rubrici Gard 11. Siječanj, 2017. Komentiraj

Našem mediju se javio Ismar Sulejmanović iz Zenice sa molbom da objavimo njegovu otvorenu poruku vladajućim političarima u BiH koju prenosimo u potpunosti.


Autor: Objavljeno u rubrici Gard 29. Rujan, 2016. Komentiraj

Mnogi će se složiti s njim, a neki zasigurno neće... DEPO Portal objavljuje pismo ogorčenog Sarajlije kome je dosta i političara, i predsjednika stranaka, i mahanja oružjem, i nacionalizama, i laži i obećanja..., i svega onoga što danas čini (nemogući) život u Sarajevu i BiH.


Autor: Objavljeno u rubrici Gard 21. Rujan, 2016. Komentiraj

Predsjedništvo Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta (HNES), na svojoj jučer održanoj sjednici, razmatrajući stanje nakon izvanrednih parlamentarnih izbora za Hrvatski Sabor, zaprepašteno je najnovijim pojačanim agresivnim antihrvatskim ponašanjem Milorada Pupovca:


Stranica 1 od 4

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas