Prenosimo 84

Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 30. Lipanj, 2018. 0

Veliki su turistički potencijali Hercegovine ali nikako da se učini toliko željeni iskorak i podigne uposlenost i gospodarstvo. Ranijim analizama je utvrđeno da u ovoj grani gospodarstva ima prostora za rast i zapošljavanje, uz poljoprivredu i elektroenergetske kapacitete, međutim aktualna vlast nikako da pronađe investitore bilo iz inozemstva ili domaće ljude koji imaju novac da ulože u turizam Hercegovine.


Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 17. Lipanj, 2018. 0

Tomo Jurkuć zastupnik Posavske stranke u Skupštini Županije Posavske oglasio se priopćenjem za javnost u kojem ističe kako napušta Posavsku stranku te što smjera dalje u politici. Priopćenje prenosimo u cijelosti.


Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 29. Svibanj, 2018. 0
Ploča sa imenima branitelja je razbijena, a dijelovi su razbacani okolo. Pozadina spomenika išarana je plavom i crvenom bojom.

Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 05. Svibanj, 2018. 0

U organizaciji udruge dr. Ante Starčević iz Tovarnika na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu u Svečanoj dvorani biskupa Antuna Madnića, u utorak, 8. svibnja 2018. godine u 19:15 sati održati će se premijera dokumentarnog film „Gospa od Utočišta“, redatelja Srđana Segarića i producenta Antuna Ivankovića.


Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 18. Travanj, 2018. 0

Potporu smo im dali prvi, možda smo tada bili i jedini, zaboravljeni branitelji to znaju. Motiv za ovo obraćanje javnosti je jučerašnja incidentna situacija, kada su branitelji prosvjedovali pred zgradom parlamenta.


Stranica 1 od 10

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Prijava

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas