Prenosimo 45

Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 26. Travanj, 2017. Komentiraj

Kao što smo u više navrata govorili, kada pojedine ogorčene grupacije i osobe govore o „hrvatskoj šutnji“ na napade iz Banja Luke i Sarajeva, potrebno je ogorčenje adresirati. HRS je dio HNS-a, prema tome nije istina da nitko iz HNS-a nije reagirao i makar pokušao u granicama svojih mogućnosti pokrenuti stvari s mrtve točke.


Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 25. Travanj, 2017. Komentiraj

U Donjoj Gradini jučer, zašto ne reći, deklarirani četnik Vučić izjavljuje da su ustaše u Jasenovcu sa entuzijazmom ubijale Srbe, od kojih su neki bili i „deca“. Uopće nije iznenađenje da Vučić i Dodik nastoje izjednačavanjem zločina staviti znak jednakosti između povijesne i osobne odgovornosti.


Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 10. Travanj, 2017. Komentiraj

Svim obiteljima poginulih, svim invalidima Domovinskog rata, braniteljima, njihovim zapovjednicima i političkim čelnicima HZ HB, čestitamo dvadeset petu obljetnicu HVO-a. Dvadeset pet godina nije malo, a obljetnice se cijelu godinu obilježavaju, s vjerom u boga, nadamo se da nam ovu našu ništa pomutiti neće!


Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 24. Ožujak, 2017. Komentiraj

Sutra, (24.03.2017.) završava ili se nastavlja golgota jedne nesuvislo podignute optužnice i naporna trogodišnjeg sudskog procesa. Hvala ti pukovniče Andabak za obranu svoje postrojbe (VP HVO-a), za obranu Livanjske brigade i ustroja HVO-a!


Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 16. Ožujak, 2017. Komentiraj

Konfrontiranje Turske sa EU nikoga ne čini sretnim i nikome ne donosi dobro, naročito što se na ovakav način u evropskoj javnosti može izazvati i negativan odnos prema našoj zemlji, saopćeno je iz SBB-a.


Stranica 1 od 5

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas