Prenosimo 81

Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 05. Svibanj, 2018. 0

U organizaciji udruge dr. Ante Starčević iz Tovarnika na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu u Svečanoj dvorani biskupa Antuna Madnića, u utorak, 8. svibnja 2018. godine u 19:15 sati održati će se premijera dokumentarnog film „Gospa od Utočišta“, redatelja Srđana Segarića i producenta Antuna Ivankovića.


Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 18. Travanj, 2018. 0

Potporu smo im dali prvi, možda smo tada bili i jedini, zaboravljeni branitelji to znaju. Motiv za ovo obraćanje javnosti je jučerašnja incidentna situacija, kada su branitelji prosvjedovali pred zgradom parlamenta.


Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 29. Ožujak, 2018. 0

Predsjednik Hrvatska stranke BiH Božo Skopljaković pozdravlja i podupire snažne poruke koje je u ime Komisije "Justitia et Pax" Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine javnosti, a poglavito domaćim i stranim čelnicima,  uputio predsjednik monsinjor Franjo Komarica, biskup banjolučki.


Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 15. Ožujak, 2018. 0

Povodom saopćenja FTV da SBB sa HDZ-om navodno želi nametnuti političku i pravdu sa ciljem stvaranja trećeg entiteta, SBB sa indugnacijom odbacuje ove užasne podvale od strane nečega što bi se trebalo zvati javni servis.


Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 25. Veljača, 2018. 0

Regionalna platforma Zapadnog Balkana za zagovaranje medijskih sloboda i sigurnosti novinara, koju zastupa više od 7.800 članova, oštro osuđuje fizički napad na Nedžada Latića, publicistu i urednika portala The Bosnia Times iz Sarajeva. Napad se desio u utorak poslijepodne ispred zgrade u kojoj živi Latić, nedugo poslije izlaska iz džamije u kojoj je obavljao molitvu.


Stranica 1 od 9

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas