PUKOVNIK HV-A PISAO TRUMPU: ‘O, Bože… Kako bih volio da netko s vama popriča o Hrvatskoj’

Branitelji Autor:  e-Posavina 21. Ožujak, 2017. Veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma Komentara (1)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

"Vi ćete razumjeti kada kažem da sam ja odlikovani visoki časnik i veteran i kako niti ja niti moji suborci, politički ne značimo ništa u zemlji od 4 500 000 stanovnika i kako su nas liberali smjestili u ladicu „zanemari“, kaže pukovnik u svom pismu.

Umirovljeni pukovnik HV-a, Željko Petko, potaknut izvješćem State Departmenta svoje je pismo odaslao na nekoliko američkih adresa, uključujući i onu Bijele kuće, samog predsjednika Trumpa te Senata. Evo što im je imao za reći:

“Poštovani Predsjedniče Trump,

Prateći predsjedničke izbore u USA vrlo pozorno, duboko ste me impresionirali pobjedom i doživio sam je kao da je u pitanju moja vlastita. Na neki osobit način Vaša pobjeda to i jest. Kako sam navikao da me političari lažu i obmanjuju, nisam bio siguran da ćete ispunjavati obećanja iz kampanje, ali Vi ste pokazali suprotno i zbog toga Vam čestitam.

Razlog zbog kojeg Vam pišem je izvješće State Departmenta o stanju ljudskih prava u RH za 2016. g. To je izvješće koje može biti školski primjer liberalno-globalističke agende i prepuno je krivih predpostavki, lažnih navoda i političke pristranosti. Napravljeno je na tako George Soros-evski način, da bi moglo poslužiti kao primjer kako njegov utjecaj može „ocrniti“ čitav jedan narod. Ovdje ne želim govoriti o američkoj vanjskoj politici u ovom ili bilo kojem drugom slučaju, ali namjera mi je skrenuti Vam pozornost da je u sastavljanju ovog izvješća veliku ulogu imao pritisak ljeve/liberalne političke opcije u RH, ljevičarskih/liberalno-globalističkih main-stream medija i lijevih/liberalno-globalističkih nevladinih udruga financiranih od Sorosa i njegovog Open Society foundation-a. Isto tako nije pomogla činjenica da je američka Ambasadorica Julieta Valls Noyes osoba postavljena u vrijeme g.Obame. Još jednom, izvješće ne predstavlja stvarno stanje, osim u dijelu gdje se spominje korupcija i nepotizam, a što je uostalom upravo ostavština bivših socijalista, i dizajnirano je s određenom namjerom. Ovo kazavši, ne mogu ne spomenuti medije u RH kojima je bila i još uvijek jest zadaća Vas osobno prikazati u potpuno drugačijem svijetlu nego Vi to jeste i šutnja američkog veleposlanstva na tu temu. Ipak, Vi ste Predsjednik i zadaća US diplomacije bi trebala biti i zaštita institucije Predsjednika od krivih interpretacija medija.

Hrvatska je zemlja koja je bila „pod čizmom“ komunista/socijalista poslije ll sv. rata i zemlja koja je odbacila lance socijalizma kroz nametnuti rat. Rat koji nismo htjeli, rat u kojemu smo pobijedili. Stigla je demokracija i mislili smo da će izgradnja društva biti daleko lakša zadaća od ratne. Bože, koliko smo samo pogriješili.

Bivši komunisti su počeli sebe nazivati socijal-demokratima i samo nastavili sa onim što im ide najbolje, a to je: kroz korupciju, nepotizam, kulturu, medije i obrazovanje i dalje širiti nakaradnu, a sada prepoznatu, neoliberalno-globalističku politiku. Nakon što smo pobijedili u ratu nismo se riješili ovih manipulatora niti smo ih politički kaznili za desetljeća izgubljena pod njihovom upravom već se dogodilo upravo obrnuto! Pokazalo se da su duboko ukorijenjeni u tkivo društva, a da bi stvar bila gora, „uveli“ su nam Sorosa još 1993. A Vi gospodine najbolje znate o čemu govorim kada spominjem Sorosa. Sada je Hrvatska članica EU, organizacije koja će se neminovno urušiti ne zato jer je to loša ideja već jednostavno zato jer je vode liberalno-globalistički idioti. U EU su nas usisali, naši domaći liberali pomogli gurnuti nas i sad nam nameću zakone i pravila koja su kontra svake logike i samo su izgleda dizajnirana kako bi se lakše sprovela u djelo Agenda21 UN-a.

O Bože kako bih volio da netko sjedne s Vama i popriča o Hrvatskoj i njenoj ulozi u vrtlogu povijesti koju još uvijek igra. U stvari, ovo bi bio drugi razlog zbog kojeg Vam pišem. Oduvijek se Hrvatsku „nabijalo nogom“ kao konzervu i već predugo nam je oduzeto pravo biti ponosnima na to što jesmo i jednostavno nisam našao razloga pisati hrvatskoj diplomaciji u USA na ovu temu jer su pijuni liberalne politike, postavljeni od bivših komunista/socijalista. Temu zaštite nacionalnih interesa. Ne može se od takovih očekivati da stanu u zaštitu vrijednosti za koje se zalažete Vi i za koje smo ginuli mi. Ujedno, izgleda da oni uopće ne razumiju globalnu političku scenu.

Vi ćete razumjeti kada kažem da sam ja odlikovani visoki časnik i veteran i kako niti ja niti moji suborci, politički ne značimo ništa u zemlji od 4 500 000 stanovnika i kako su nas liberali smjestili u ladicu „zanemari“. Ja i moji suborci borili smo se s vjerom u srcima i ljubavlju prema obitelji i domovini i može nas se nazvati konzervativnima. Danas nas liberali nazivaju fašistima, nacistima, rasistima, mrziteljima, sirovinama i svim ostalim pridjevima kojima su i Vas i još Vas uvijek časte, vaši liberali. Vi ste od početka znali tko su Vam neprijatelji, a ja Vam kažem da su nam isti.

Sada, kada ste okrenuli globalnu političku scenu naglavačke, vidim nadu za Hrvatsku. Zemlju koja je na prvoj crti obrane kršćanstva a što bi Vama trebalo biti na pameti kada razmišljate što učiniti u ovom dijelu svemira. Do sada je bio običaj da jaki u „malim“ zemljama postaljaju slabašne i neiskusne diplomate, a to morate priznati, nije baš inteligentno. Mi možda jesmo mali i nema nas puno, ali mnoga carstva su došla i otišla, a mi smo još uvijek tu i tako mi Boga, ne idemo nigdje. A kada je potrebno, znamo se iskazati i to mi, narod, a ne ekipa koja nas predstavlja i koje moramo trpiti. S tim na umu savjetujem Vam da se potrudite izabrati pravu osobu koja zna što radi, a koju imate namjeru uputiti u ove krajeve.

Dragi g. Predsjedniče Trump, sigurno ste osjetili nadu koja se širi svijetom nakon Vaše pobjede i zapravo, ovo pismo je izraz te nade i samo se mogu nadati da će „konzervativna revolucija“ stići i do Hrvatske i da ćemo moći pokazati da se dobro i pravedno društvo može izgraditi na temeljima konzervatizma.

Neka Bog blagoslovi Vas i Vašu obitelj,

Pukovnik Željko Petko

Izvor: dnevno.hr

Pročitano 212 puta Posljednja izmjena dana: 21. Ožujak, 2017.

Komentari   

Retro lll
+1 #1 Retro lll 2017-03-21 22:54
E moj Petko!
Ne ide te bas na pustome otoku bez Robinsona-udarila te samoca i kriza indetiteta.
Pogodija si da nam komunisti vladaje od ceterespete i da je bivsa juga napuvani kondom i puka je devedeseti godina...
Zaboravija si il se neces sitit da je od toga napukloga kondoma, nastalo sedam mali' kondoma i priti im novo pucanje prije orgazma i ejakulacije partijski drugova nacionalni' stranaka!
Konzervativni Srbi svrsavaju na Putina (i covicevci,naravno), konzervativni Bosnjaci na sultana Erdogana, nase konzerve cekaju Trumpov znak da ij masi kriza indetiteta.
Poslije pada Todorica tjeli ne tjeli svi cemo postat "konzervativni"-mogle bi nas cekat konzerve na policama ducana i zadruga!
Citat

Dodaj komentar

KOMENTARI SE OBJAVLJUJU PROMTNO TAKO DA NE MOŽEMO ODMAH REAGIRATI NA OBJAVLJEN SADRŽAJ. PRIJAVITE NAM NEPRIMJERENE KOMENTARE KAKO BI BRŽE INTERVENIRALI.
Zadržavamo pravo brisanja neprimjerenih komentara bez prethodnog upozorenja.
Portal e-Posavina.com se ograđuje od sadržaja u komentarima i isti ne odražavaju stav portala.


Sigurnosni kod
Osvježi

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas