Branitelji 32

Posebna rubrika otvorena isključivo za branitelje. Branitelji imaju štošta za reći, ali nemaju baš prigodu jer su im sredstva javnog informiranja poprilično nedostupna. Pogotovo ih se ignorira kada branitelji, bez dlake na jeziku, žele olakšati dušu i reći što stvarno misle. Portal e-Posavina.com im stoji na raspolaganju.

Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 09. Ožujak, 2018. Komentara (2)

Razvojačeni branitelji, nekadašnji pripadnici Armije R BiH i HVO-a, i dalje traže javnu objavu registra branitelja. Međutim, resorno ministarstvo pravda se da to ne smije jer bi se time, kako se pravdaju stavom iz Agencije za zaštitu osobnih podataka BiH, kršio zakon o osobnim podatcima.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 05. Ožujak, 2018. Komentara (7)

Zbog osjetljivosti teme, ali i činjenice da se mijenjao broj ljudstva na obje strane, vrlo je teško utvrditi točno brojno stanje. No, Dnevni list ekskluzivno donosi presjek brojnog stanja Armije R BiH i to na dan 1. studenog 1994. godine, kao i pregled brojnog stanja HVO-a na dan 3. srpnja 1995. godine.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 10. Siječanj, 2018. Komentara (1)

Priopćenje Petra Janjića – Tromblona koje je, po njegovim riječima, posljednje barem što se Savudrijske vale tiče. U njemu je objasnio zašto je odustao od svog plana s brodicama i tko su ljudi zbog kojih se “po prvi put predao”:


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 10. Siječanj, 2018. Komentiraj

Ratni veteran Denis Štefanac napisao je otvoreno pismo ministru obrane Damiru Krstičeviću i ministru branitelja Tomi Medvedu. Povod njegovom pismu je članak o zapošljavanju fizioterapeutkinje i učiteljice u financijama MORH-a.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 29. Rujan, 2017. Komentiraj

Stečena prava pripadnika Hrvatskog vijeća obrane biti će zakonski zaštićena i to u cilju vrednovanja doprinosa pripadnika HVO-a u obrani suvereniteta za razliku od dosadašnje situacije u kojoj su se ta prava regulirala samo međudržavnim ugovorom s BiH.


Stranica 1 od 4

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas