Branitelji 18

Posebna rubrika otvorena isključivo za branitelje. Branitelji imaju štošta za reći, ali nemaju baš prigodu jer su im sredstva javnog informiranja poprilično nedostupna. Pogotovo ih se ignorira kada branitelji, bez dlake na jeziku, žele olakšati dušu i reći što stvarno misle. Portal e-Posavina.com im stoji na raspolaganju.

Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 26. Travanj, 2017. Komentiraj

Jutro je 25.04.2017 godine. Zaboravljeni Branitelji s područja općine Grude, i Grada Širokog Brijega se skupljaju ispred zgrade Eroneta u Grudama,dok se čeka kolona automobila sa našim članovima iz općine Posušje kojih je preko 100. Zaboravljeni Branitelji su odlučni u namjeri blokirati granični prijelaz u Gorici, zbog opstrukcije vladajućih stranaka u FbiH (SDA, HDZ BiH i SBB) za uvrštavanjem Rezolucije Branitelja kao točku dnevnog reda Zastupničkog doma Parlamenta FBiH od 11.04.2017 godine ali i zbog neplaniranja uvrštavanja iste u zasjedanje tog doma od 25.04. i 26.04.2017 godine.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 18. Travanj, 2017. Komentiraj

Živko Zrilić umirovljeni je stožerni brigadir HV-a, za Domovinskog rata bio je zapovjednik u legendarnim Tigrovima, a u jednoj je vojnoj operaciji teško ranjen dok je spašavao također ranjenog suborca. Bio je pročelnik vojnog kabineta prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, tajnik Vijeća za obranu i nacionalnu sigurnost (VONS) te zapovjednik Tuđmanova ZDRUG-a. Za impresivan ratni put i nemjerljive zasluge u Domovinskom ratu dobitnik je više odličja i priznanja. 


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 18. Travanj, 2017. Komentiraj

Strašno i zalosno je koliko su nas ubili u pojam. Koliko magle prodali. Koliko istina izobličili. Koliko laži i nepravde prikrili i još pozlatili. Najteže mi je uvijek bilo kad nešto vidim i shvatim da je struka zakazala. Htjeli ili ne, logično je da vjerujemo struci makar u visokom postotku. Bio je i rat, ne tako davno.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 06. Travanj, 2017. Komentiraj

Nakon mjesec dana od poslane zamolbe od strane Uredništva Braniteljskog portala na ruke Predsjedniku hrvatskog Sabora g. Boži Petrovu i predsjedniku Vlade RH g. Andreju Plenkoviću.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 02. Travanj, 2017. Komentiraj

UZB je u prethodnih nekoliko dana održala nekoliko sastanaka na kojim sastancima su bili predstavnici UZB iz 3/tri županije (ŽZH, HNŽ i HBŽ), dok su predstavnici UZB BiH iz ostalih županija u FBiH telefonskim putem ili putem elektroničke pošte bili obaviješteni o zaključcima s takvih sastanaka.


Stranica 1 od 2

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas