Branitelji 12

Posebna rubrika otvorena isključivo za branitelje. Branitelji imaju štošta za reći, ali nemaju baš prigodu jer su im sredstva javnog informiranja poprilično nedostupna. Pogotovo ih se ignorira kada branitelji, bez dlake na jeziku, žele olakšati dušu i reći što stvarno misle. Portal e-Posavina.com im stoji na raspolaganju.

Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 23. Siječanj, 2017. Komentiraj

Kada često počnem krivim osobama kukati, kažu mi istinu: tko ti je kriv? Ostati u Hrvatskoj ili okušati sreću u inozemstvu, dilema je s kojom se susreću i mnogi hrvatski branitelji.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 23. Siječanj, 2017. Komentiraj

Visok stupanj naobrazbe, hrabrost, odlučnost, poštenje, domoljublje, političko iskustvo i spremnost na odricanje i vlastitu žrtvu, kao i bezuvjetna odanost hrvatskom narodu nisu reference po mjeri hrvatskog etnobiznismena i jugoslavena Dragana Čovića.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 09. Siječanj, 2017. Komentiraj

Obilježavanje 9. siječnja – Dana Republike Srpske nije ništa drugo nego priprema za odcjepljenje od Bosne i Hercegovine (BiH) i pripajanja ovog na krvi stvorenog teritorija – Srbiji, koja je bila agresor na Republiku Hrvatsku i BiH.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 21. Prosinac, 2016. Komentara (6)

"Ne mogu razumjeti kako premijer Republike Hrvatske odgovara na provokativna pitanja srbofila, srboljupca Stankovića na pitanja o HOS - ovoj spomen ploči u Jasenovcu. Na tvrdnju da ona vrijeđa osjećaje manjine u hrvatskoj ne zna uzvratiti protupitanjem i tako zaštititi dostojanstvo većinskog dijela naroda kojeg predstavlja", kaže umirovljeni bojovnik. 


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 30. Kolovoz, 2016. Komentiraj

"Provlačenje imena 'plaćenik' me vrijeđa, jer mi, strani branitelji, nikada nismo dobili ni lipe više od hrvatskih vojnika. Loš tretman koji osjećam, osjeća većina branitelja. 'Plaćenik' se rijetko zaljubljuje u tlo koje brani i sve gleda kroz novac. Ja sam Hrvatsku istinski zavolio i još uvijek je volim".


Stranica 1 od 2

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas