Branitelji 23

Posebna rubrika otvorena isključivo za branitelje. Branitelji imaju štošta za reći, ali nemaju baš prigodu jer su im sredstva javnog informiranja poprilično nedostupna. Pogotovo ih se ignorira kada branitelji, bez dlake na jeziku, žele olakšati dušu i reći što stvarno misle. Portal e-Posavina.com im stoji na raspolaganju.

Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 13. Lipanj, 2017. Komentiraj

"Umrli bi davno da imaju i trunke čovječnosti u sebi, umrli bi od srama, umrli bi od poniženja, umrli bi od onoga od čega svaki pošten čovjek umire – od izgubljenog dostojanstva. Ali „smrt je već u njima“, zaključuje stožerni brigadir HV-a.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 06. Lipanj, 2017. Komentara (1)

"Podijelite ih Plenkoviću i Todoriću podijelite ih Hanžekoviću i Bandiću, podijelite ih vitezu Reineru i Bozaniću, podijelite ih kome hoćete... Meni više ne trebaju. Ovo nije država koju sam sanjao za hrvatske građane", razočaran je hrvatski branitelj i član Živog zida iz Vukovara, Damir Maduna. 


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 01. Lipanj, 2017. Komentiraj

Mi smo  je stvorili, a političari uništili, bio je transparent na zgradi Ministarstva branitelja u Savskoj 66 u Zagrebu tijekom braniteljskog prosvjeda. I jedna i druga tvrdnja su točne.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 15. Svibanj, 2017. Komentiraj

Žalosno mi je bilo primijetiti kako uz časne i odane Hrvatice i Hrvate u svečanom prostoru predviđenim za VIP osobe, sjede potomci očeva onih koji su izvršili masakr na Bleiburgu, sjede oni koji su bili odani sluge sustava koji je taj masakr na Bleiburgu naložio i proveo. 


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 08. Svibanj, 2017. Komentiraj

Nakon što su hrvatske snage u silovitom udaru oslobodile okupirana područja zapadne Slavonije, bosanski Srbi su 5. svibnja 1995. pokrenuli operaciju „Plamen“. Ciljem im je bila oraška enklava koju nisu uspjeli osvojiti 1992. u borbi za Bosansku Posavinu, želeći dignuti moral nakon niza poraza pretrpljenih u operacijama: „Cincar“, „Zima 94“, „Skok 1“ i „Bljesak“.


Stranica 1 od 3

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas