Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 26. Travanj, 2017. Komentiraj

Jutro je 25.04.2017 godine. Zaboravljeni Branitelji s područja općine Grude, i Grada Širokog Brijega se skupljaju ispred zgrade Eroneta u Grudama,dok se čeka kolona automobila sa našim članovima iz općine Posušje kojih je preko 100. Zaboravljeni Branitelji su odlučni u namjeri blokirati granični prijelaz u Gorici, zbog opstrukcije vladajućih stranaka u FbiH (SDA, HDZ BiH i SBB) za uvrštavanjem Rezolucije Branitelja kao točku dnevnog reda Zastupničkog doma Parlamenta FBiH od 11.04.2017 godine ali i zbog neplaniranja uvrštavanja iste u zasjedanje tog doma od 25.04. i 26.04.2017 godine.


Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 26. Travanj, 2017. Komentiraj

Kao što smo u više navrata govorili, kada pojedine ogorčene grupacije i osobe govore o „hrvatskoj šutnji“ na napade iz Banja Luke i Sarajeva, potrebno je ogorčenje adresirati. HRS je dio HNS-a, prema tome nije istina da nitko iz HNS-a nije reagirao i makar pokušao u granicama svojih mogućnosti pokrenuti stvari s mrtve točke.


Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 25. Travanj, 2017. Komentiraj

U Donjoj Gradini jučer, zašto ne reći, deklarirani četnik Vučić izjavljuje da su ustaše u Jasenovcu sa entuzijazmom ubijale Srbe, od kojih su neki bili i „deca“. Uopće nije iznenađenje da Vučić i Dodik nastoje izjednačavanjem zločina staviti znak jednakosti između povijesne i osobne odgovornosti.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 18. Travanj, 2017. Komentiraj

Živko Zrilić umirovljeni je stožerni brigadir HV-a, za Domovinskog rata bio je zapovjednik u legendarnim Tigrovima, a u jednoj je vojnoj operaciji teško ranjen dok je spašavao također ranjenog suborca. Bio je pročelnik vojnog kabineta prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, tajnik Vijeća za obranu i nacionalnu sigurnost (VONS) te zapovjednik Tuđmanova ZDRUG-a. Za impresivan ratni put i nemjerljive zasluge u Domovinskom ratu dobitnik je više odličja i priznanja. 


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 18. Travanj, 2017. Komentiraj

Strašno i zalosno je koliko su nas ubili u pojam. Koliko magle prodali. Koliko istina izobličili. Koliko laži i nepravde prikrili i još pozlatili. Najteže mi je uvijek bilo kad nešto vidim i shvatim da je struka zakazala. Htjeli ili ne, logično je da vjerujemo struci makar u visokom postotku. Bio je i rat, ne tako davno.


Stranica 1 od 16

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas