Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 05. Svibanj, 2018. 0

U organizaciji udruge dr. Ante Starčević iz Tovarnika na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu u Svečanoj dvorani biskupa Antuna Madnića, u utorak, 8. svibnja 2018. godine u 19:15 sati održati će se premijera dokumentarnog film „Gospa od Utočišta“, redatelja Srđana Segarića i producenta Antuna Ivankovića.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 04. Svibanj, 2018. 0

Veća skupina pripadnika Oružanih snaga BiH, koji dolaze iz reda hrvatskoga naroda, odlučili su se napisati Otvoreno pismo koje su poslali i redakciji portala dnevno.ba sa željom da se isto u cijelosti objavi, te i na ovaj način određene stvari u potpunosti razjasne. Njihovo Pismo prenosimo i objavljujemo bez ikakvih izmjena i dorada:


Autor: Objavljeno u rubrici Stvaralaštvo 01. Svibanj, 2018. 0

Došao je i mjesec svibanj, a s njim i novi uradak Jose Špionjaka. Prigodni stihovi koji uz svibanj i proljeće odslikavaju i opće stanje u Posavini kojoj ljepote ne fali, ali joj nedostaju ljudi. Prekrasno sročeni stihovi koje toplo preporučujemo za pročitati.


Autor: Objavljeno u rubrici Gard 23. Travanj, 2018. 0

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš danas je povodom izjave ministrice Srbije Zorane Mihajlović u kojoj kritikuje zabranu ulaska Aleksandru Vulinu u Hrvatsku, naveo da je Srbija jedina država u Evropi u kojoj osuđeni ratni zločinci sjede u parlamentu.


Autor: Objavljeno u rubrici Stvaralaštvo 23. Travanj, 2018. 0

"Jednostavno 55" je naziv novog uratka našeg pjesnika Jose Špionjaka. Prigodni stihovi i nadasve prekrasno sročene rime. Uživajte.


Stranica 1 od 25

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas