Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 15. Ožujak, 2018. Komentiraj

Povodom saopćenja FTV da SBB sa HDZ-om navodno želi nametnuti političku i pravdu sa ciljem stvaranja trećeg entiteta, SBB sa indugnacijom odbacuje ove užasne podvale od strane nečega što bi se trebalo zvati javni servis.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 09. Ožujak, 2018. Komentara (2)

Razvojačeni branitelji, nekadašnji pripadnici Armije R BiH i HVO-a, i dalje traže javnu objavu registra branitelja. Međutim, resorno ministarstvo pravda se da to ne smije jer bi se time, kako se pravdaju stavom iz Agencije za zaštitu osobnih podataka BiH, kršio zakon o osobnim podatcima.


Autor: Objavljeno u rubrici Branitelji 05. Ožujak, 2018. Komentara (7)

Zbog osjetljivosti teme, ali i činjenice da se mijenjao broj ljudstva na obje strane, vrlo je teško utvrditi točno brojno stanje. No, Dnevni list ekskluzivno donosi presjek brojnog stanja Armije R BiH i to na dan 1. studenog 1994. godine, kao i pregled brojnog stanja HVO-a na dan 3. srpnja 1995. godine.


Autor: Objavljeno u rubrici Stvaralaštvo 02. Ožujak, 2018. Komentiraj

Mjesec ožujak i novi stihovi u skladu s kalendarom. Pjesnik Joso Špiojak potrudio se pokloniti nam stihove i za treći mjesec. Uživajte u stihovima za ožujak.


Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 25. Veljača, 2018. Komentiraj

Regionalna platforma Zapadnog Balkana za zagovaranje medijskih sloboda i sigurnosti novinara, koju zastupa više od 7.800 članova, oštro osuđuje fizički napad na Nedžada Latića, publicistu i urednika portala The Bosnia Times iz Sarajeva. Napad se desio u utorak poslijepodne ispred zgrade u kojoj živi Latić, nedugo poslije izlaska iz džamije u kojoj je obavljao molitvu.


Stranica 1 od 24

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas