Autor: Objavljeno u rubrici Stvaralaštvo 30. Lipanj, 2018. 0

U pjesmi posvećenoj mjesecu srpnju žetva pšenice ima neizostavnu rolu u stihovima Jose Špionjaka, ali i sjećanja na rodni kraj koja se prožimaju kroz stihove, bez ikakvih dvojbi autora potvrđuju kao nedvojbeni autoritet posavskog pjesništva.


Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 30. Lipanj, 2018. 0

Veliki su turistički potencijali Hercegovine ali nikako da se učini toliko željeni iskorak i podigne uposlenost i gospodarstvo. Ranijim analizama je utvrđeno da u ovoj grani gospodarstva ima prostora za rast i zapošljavanje, uz poljoprivredu i elektroenergetske kapacitete, međutim aktualna vlast nikako da pronađe investitore bilo iz inozemstva ili domaće ljude koji imaju novac da ulože u turizam Hercegovine.


Autor: Objavljeno u rubrici Gard 25. Lipanj, 2018. 0

Ne stišavaju se negativne reakcije i komentari na dodjelu počasnog doktorata lideru HDZ-a BiH, Draganu Čoviću, a poslednji u nizu sličnih izrekao je jedan od najuglednijih hrvatskih načnika, Ivica Puljak.


Autor: Objavljeno u rubrici Prenosimo 17. Lipanj, 2018. 0

Tomo Jurkuć zastupnik Posavske stranke u Skupštini Županije Posavske oglasio se priopćenjem za javnost u kojem ističe kako napušta Posavsku stranku te što smjera dalje u politici. Priopćenje prenosimo u cijelosti.


Autor: Objavljeno u rubrici Gard 01. Lipanj, 2018. 0

Nacionalne stranke u BiH ne bi trebale biti neprijateljski nastrojene prema pripadnicima drugih naroda, jer time stvaraju napetost zbog koje se naši ljudi odlučuju napustiti državu, kazao je za Vijesti.ba predsjednik Hrvatskog kulturnog društva (HKD) “Napredak” Franjo Topić.


Stranica 1 od 26

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Prijava

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas