VIDEO: Tako je govorio Paraga

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor:  e-Posavina 04. Prosinac, 2017. Veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma 0
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Još prije 17 godina (nešto manje) Dobroslav Paraga gostovao je kod Stankovića u sada već kultnoj emisiji "Nedjeljom u 2". To je bilo Paragino prvo i posljednje gostovanje kod Stankovića i općeniti na HTV-u.

U to vrijeme Aleksandar Stanković nije vodio sam emisiju. Imao je pomoćnike, asistente, koj su mu valjda pomagaali da se gost propisno "izrašeta". Tako su Stankoviću suport pružili režimski novinari Vesna Kljajić, Mirela Sertić Janković i Robert Tomljenović koji su napadali Paragu sa svih strana s ciljem njegove diskreditacije. Valjda je zato i bio pozvan u emisiju. No Paraga ih je svojim argumentacijama sve spustio na zemlju.

Međutim, razlog zašto danas objavljujemo ovaj video nije ni Stanković ni Paraga osobno, nego zato što je u toj emisiji rečeno puno toga što iz današnje perspektive vrijedi pogledati i poslušati. Ne samo što Paraga rasvjetljava pozadinu presude Haškoj šestoriki na čelu sa Prlićem nego Paraga te 2001 godine predviđa niz događaja koji će se deseti u bližoj ili daljoj budućnosti. Paraga je recimo predvidio uhićenje Miloševića (tada još nije bio uhićen), neovisnost Crne Gore i Kosova, hrvatski put u nepovrat itd... Na neke njegove konstatacije i predviđanja novinari su posprdno reagirali, ali vrijeme je pokazalo kako su se sva njegova tadašnja predviđanja obistinila.

Može se postaviti pitanje kako je Paraga sve uspio pogoditi... Možda zato jer je bio na strani istine, pa eto nije bilo ni teško predvidjeti što će se sve desiti. Pogledajte cijelu emisiju, isplati se.

 

Pročitano 531 puta Posljednja izmjena dana: 04. Prosinac, 2017.

Napiši komentar

KOMENTARI SE OBJAVLJUJU PROMTNO TAKO DA NE MOŽEMO ODMAH REAGIRATI NA OBJAVLJEN SADRŽAJ. PRIJAVITE NAM NEPRIMJERENE KOMENTARE KAKO BI BRŽE INTERVENIRALI.
Zadržavamo pravo brisanja neprimjerenih komentara bez prethodnog upozorenja.
Portal e-Posavina.com se ograđuje od sadržaja u komentarima i isti ne odražavaju stav portala.

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas