Nakon uhićenja u Orašju: Prkačin, Rašić i Perković o ratnim zločinima u Posavini

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor:  e-Posavina 08. Studeni, 2016. Veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma Komentara (11)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Prenosimo emisiju Gorana Flaudera 'Vruća linija' u kojoj su gostovali Brođani generali Ante Prkačin i Ilija Rašić te zapovjednik bojne 103. br. HVO Ivica Perković.

Tema emisije bila je uhićenje 10 časnika HVO iz Orašja te nedosljedan odnos hrvatskih vlasti prema braniteljima iz BiH.

 
Izvor: SBplus

 

 

Pročitano 792 puta Posljednja izmjena dana: 08. Studeni, 2016.

Komentari   

Lukas
+1 #1 Lukas 2016-11-08 22:02
Ne treba nikoga pritiskati, osim ako to on sam ne želi (da prostite), e to je pravi zapovjednik 103. derventske brigade, a ne Mato bomba. A to su mi moji prijatelji i zetovi uvijek govorili, a ja mislio da im je bomba bio zapovjednik. Eto jebiga, pravi zapovjednik osuđenik, a krivi general. Gdje je tu pravda gospodine Rojs. Znači ostaje i dalje ona tvoja aksioma tko je jamio, jamio. Samo jamljajte i dalje, sretno.
Citat
Lukas
+2 #2 Lukas 2016-11-08 22:15
Nisam ni znao da je i Rašić general, mislio sam da je brigadir. Eto Ivice, prvi zapovjedniče 103. derventske brigade, imaš dva generala iznad sebe (a pali ste, da prostite), a mi imamo samo jednog generala Đuku tusu (Vladu Džojića ne brojim-on je mirnodopski general). A i ti Ilija, sam si rekao da tebe ništa ne tangira, jer si bio logističar, a logističari nikad nisu ni zašta odgovorni, jedino ne znam kako postaju generali. Soriy, ne znam glupav sam.
Citat
Lukas
+1 #3 Lukas 2016-11-08 22:19
I ne znam kad si ti to bio Ilija, zapovjednik Zbornog područja Orašje. Mora da sam ja tad bio umro ko Ivo Gregurević, u filmu. A tako si i dobio generalski čin, sad kužim.
Citat
Lukas
+2 #4 Lukas 2016-11-08 22:33
I ja sam,vjerojatno, ratni zločinac, kad čujem tog prvog zapovjednika 103. derventske brigade ,a stalno ga se proziva da je bio neki niži zapovjednik, pa tko je to onda ljudi bio prvi zapovjednik derventkse brigade? Naš je prvi zapovjednik bio Đuro Matuzović, a slijedeći i zadnji Ivo Oršolić, a kad je to bio Ilija Rašić Đukin nasljednik, a to je isto što je profesor Zvonka bio Ivšin nasljesdnikl. A to je bilo kad je vojska postala prdina bara, pod kontrolom HDZ-a- Dotad smo mi gospodo već dobili rat, a vi još niste dobili sebi odgovarajuće činove.
Citat
Lukas
+3 #5 Lukas 2016-11-08 22:47
Malo me bude i sram, što ja to komentiram događaje koji su stvarnost, dali to ostali moji suborci nemaju kompjutore ili se boje te neo.... da ne kažem vlasti. Svaka čast e-posavini koja prenosi sva ta zbivanja, svidjela se ona kome ili ne.
Citat
Državni službenici
-4 #6 Državni službenici 2016-11-09 10:31
Ej pameti luda glavo - cele noći nisam spavo. Nisam spavo e pa šta - ne vjerujem nikom ja!

Pa kaže:

Opančići sitan vez - piše Lukas al oprez!
Piše Lukas ali đabe niko ga ne haje.

...

...
Citat
Lukas
+4 #7 Lukas 2016-11-11 08:16
Ej množino od službenika, ti si izgleda Dodikov (i Čovićev ) igrač, a igrali ste vi sitan vez na Galićima i kod Lovačkog bara i udarali petom od guzicu u bježaniji, džaba što vam je direktno zapovjedao đeneral Mladić, ne popiste kavu u Orašju. Moj savjet prvo se pretvori u jedninu, pa onda u osobu i možda ti damo i neko ime, ako ga nemaš. A možda onda pokažeš i svoju sliku (kao ja), osim ako se zbog nečega ne sramiš.
Citat
Državni službenici
-4 #8 Državni službenici 2016-11-11 14:02
Dragi moj „Volim uvijek biti bez pameti“ ili ti Lukas,
Kažeš mi da sam „množina“ a onda mi se obraćaš u jednini ( Čovićev slugo).
Ne ide ti baš gramatika jezika „bilo koji da govoriš“
( Članak 10. Službeni jezici Županije su hrvatski i bošnjački jezik. Službeno pismo je latinica.
Ostali jezici se mogu uporabljivati kao sredstva komunikacije i nastave, sukladno zakonu.)

pa da ti malkice pojasnimo ili ti pojasnim - uzmi sebi ono što ti odgovara ( množinu ili jedninu ).
Očit primjer da si bez pameti je ta imenica za koju kažeš da je samo u možini – evo ja ću je izdeklinirati po padežima uz jednu imenicu u jednini pa ti prosudi:
1. Ko ili šta – Lukas đubre;
2. Od koga ili od čega - od Lukasa đubra;
3. Kome ili čemu – Lukasu đubru;
4. Koga ili šta Lukasa đubra;
5. Hej hoj – Lukas đubre;
6. Skim ili sčim – s Lukasom đubrom;
7. Gdje, o kome očemu – o Lukasu đubru
Dakle uz imenicu Lukas đubre može biti i jednina.
Ono što si naveo „lopata đubreta, kolica đubreta, platon đubreta , gomila đubreta“ samo pobliže određuje množinu „količine“ đubreta za Lukasa .
Ako ti je tekst predugačak nemoj komentirati.
Vole te tvoji državni službenici !

__________________________________
KOMENTAR KRŠI PRAVILA KOJA PROPISUJE NAŠ PORTAL (I SVAKI DRUGI PORTAL). PO PRAVILU, KAKO JE I NAGLAŠENO, OVAKVI KOMETARI SE BRIŠU.
OVAJ PUT NAPRAVIT ĆEMO IZUZETAK. PRIJE SVEGA DA NAŠI ČITATELJI VIDE KAKVE IMAMO DRŽAVNE SLUŽBENIKE. NE SAMO DA SE VIDI KAKO JE RIJEČ O IZRODIMA NEGO I DA SE POKAŽE NJIHOVA KULTURA. AKO SE UOPĆE MOŽE REĆI DA JU IMAJU. ONO ŠTO SIGURNO IMAJU JE NJIHOVA AROGANCIJA, A ONO ŠTO SIGURNO NEMAJU JE DOVOLJNA RAZINA PISMENOSTI DA BI IM UOPĆE PRILIČILO DA RADE U DRŽAVNOJ SLUŽBI.
__________
Administrator
Citat
Božo
+4 #9 Božo 2016-11-11 14:41
Državni službenici, bilo da ste jednina ili množina, ovim komentarom ste pokazali da nemate elementarne pristojnosti. Sramite se!
Citat
Lukas
+3 #10 Lukas 2016-11-11 18:17
Hvala administratoru što nije sklonio ovaj komentar državnih(og) službenika, jer se moj komentar vezan za definiciju đubreta ovdje i ne vidi, bilo je to ispod teksta: ORAŠJE: PROSVJEDNI SKUP POTPORE UHIĆENIM BRANITELJIMA, PRIPADNICIMA HVO-A, pa pročitajte cijenjeni čitatelji portala e-posavina da li sam ja svojom komparacijom stavio državne službenike u kontekstu đubreta. Ovo nije isprika jer se ja "njih" ne bojim zato što se predstavljam svojim punim identitetom a oni se kriju iza množine. A ako sam đubre pa šta, nisam ratni zločinac kojeg me mogu optužiti koje kakvi množinci i svjedoci 1, 2 i 3. Adio.
Citat
ivica Perković
+2 #11 ivica Perković 2017-03-17 22:06
Pozdrav za bratića !
Citat

Dodaj komentar

KOMENTARI SE OBJAVLJUJU PROMTNO TAKO DA NE MOŽEMO ODMAH REAGIRATI NA OBJAVLJEN SADRŽAJ. PRIJAVITE NAM NEPRIMJERENE KOMENTARE KAKO BI BRŽE INTERVENIRALI.
Zadržavamo pravo brisanja neprimjerenih komentara bez prethodnog upozorenja.
Portal e-Posavina.com se ograđuje od sadržaja u komentarima i isti ne odražavaju stav portala.


Sigurnosni kod
Osvježi

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas