Škrinjica 473

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 26. Travanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Ono što se dogodilo u utorak, 25.travnja 2017. godine, na području Županije Zapadnohercegovačke, gdje su branitelji odlučili po tko zna koji put skrenuti pozornost javnosti i institucijama, na veliku nepravdu koja im je pričinjenja, imali smo priliku vidjeti ironiju i kriminal kojeg godinama nad svojim narodom provode određene političke strukture. 

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 25. Travanj, 2017. Komentara (1)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Čitam neki dan odličan tekst Nedžada Latića. Kaže - “Nema tog bošnjačkog intelektualca koji može pobiti tvrdnju da živimo u bolesnom društvu u kojem kod ljekara bolesnik ne može naći lijeka, kod profesora student ne može naći znanje, kod sudije građanin ne može naći pravdu itd.”

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 25. Travanj, 2017. Komentara (1)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Umjesto da gradimo vrtiće i bonice, financiramo jeb*vjetre poput Frljića – komentirao je ugledni redatelj splitsku provokaciju Olivera Frljića. Iz Splita sa prosvjeda ispred kazališta, u Bujicu se javio Luka Podrug: - Manji je problem Frljić, problem je Nina Obuljen koja je dala novce za tu perverziju!

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 25. Travanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osječkom HNK oduzeli su 600.000 kuna koje je dao Hasanbegović i dodijelili Frljićevoj Rijeci! Ivana Šojat sada napada Hasanbegovića, a ne smije ni spomenuti Ninu Obuljen, iako je oduzela novac kazalištu u kojem kandidatkinja HDZ-a prima plaću -  izjavio je u Bujici Anto Đapić i apelirao na premijera: - Dok Plenković priča o silnim milijardama za Slavoniju, ja bih ga zamolio da za početak vrati 600.000 kuna koje je našem kazalištu oduzela Nina Obuljen!

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 23. Travanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Duboko razočarana u Europu i Zapad, Turska je, između kemalizma i erdoğanizma, "samo" podijeljena oko modela modernizacije.

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 22. Travanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Banjolučki biskup mons. dr. Franjo Komarica poslao je svoj „odgovor“ predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku na njegovo pismo od 18. 4. 2017., koje je uputio biskupu, ali i javnosti. 

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 21. Travanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Apsolutno se ne slažemo da se nekome tko je 5,5 godina sjedio u fotelji ili proveo u Srbiji uplati naknada. Ako Narodna skupština prihvati zahtjev Asocijacije, obitelji poginulih branitelja organizirat će velike prosvjede, poručio je predsjednik Odbora Zoran Vidić.

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 21. Travanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

”Ali, da je kojim slučajem Šimić objavio da je HVO srušio most, svi bi mi pripadnici bošnjačke nacionalnosti pljeskali i govorili: Bravo Josipe, uz tebe smo, tako je! Vjerujte mi! Da je dokument govorio, da ga je srušio i moj rođeni otac, objavio bih ga bez razmišljanja! Koje licemjerje! Za vas je mnoge istina samo ono što vi želite čuti!”, razočaran je Šimić.

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 20. Travanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Za razliku od Erdogana koji svojim protivnicima prijeti smrtnim kaznama, Izetbegović(i) su postupili mudrije kad su se pomirili sa Zulfikarpašićem. Poslije te kafe Alija i Adil su dogovorno prinijeli vlast na svoje nasljednike Zlatka Lagumdžiju i Bakira Izetbegovića.

Stranica 1 od 37

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas