Škrinjica 524

Objavljeno u rubrici Škrinjica Napisao 21. Lipanj, 2017. Komentara (3)
Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

Glavni urednik beha izdanja Večernjeg lista Jozo Pavković s nadnevkom od utorka 20.06.2017. potpisuje autorski članak pod nazivom „Prodajući zemlju u BiH Hrvati pokapaju i svoju prošlost i budućnost“.

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 20. Lipanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Skidanje Tita je temeljni preduvijet za daljnje razgovore i o tome želimo pismeno jamstvo gradonačelnika – izjavio je dr. Zlatko Hasanbegović jučer u Bujici Z1 televizije, a obratio se i premijeru te političkom tajniku HDZ-a: - Plenković i Stier dobili su pisma kako bi pozvali gradske zastupnike iz HDZ-a da se pridruže našem zahtjevu i da konačno ne prevare svoje birače!

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 20. Lipanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Koncern „Agram“, vodećeg dioničara Ljubušaka Dubravka Grgića, čija je osnovna djelatnost osiguranje, ali se bave i lizingom, financijskim i zdravstvenim uslugama, građevinarstvom i hotelijerstvom, u subotu, 17. lipnja u Banja Luci je otvorio novu poslovnu zgradu.

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 20. Lipanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Gadljivo je kad netko glumata žrtvu kako bi izmanipulirao javnost, a glumatanje nedužne žrtve je temelj svake manipulacije. Još gadljivije kad neprestano manipulira vlastitim djetetom i koristi ga za samopromociju. No Severini je u Hrvatskoj uvijek sve prolazilo, pa zašto ne bi i ovaj novi cirkus?

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 19. Lipanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Prije samo godinu dana priča o Andreju i Davoru izgledala je obećavajuće. Plenkovićev marketinški brižno građeni liderski gard, oslonjen na Stierovu platformu nove hrvatske paradigme, bili su u to doba za HDZ zapravo jedina opcija, koja je mogla brzo preuzeti obezglavljenu stranku i povesti je u izvanredne parlamentarne izbore.

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 18. Lipanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Osobno smatram jugoslavensku praksu državnog terorizma nedovoljno istraženim područjem kako po obimu, tako i po interesnoj involviranosti stranih obavještajnih službi, najviše njemačke, a zatim i drugih velikih istovrsnih službi u strukture nekadašnje hrvatske političke emigracije.

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 14. Lipanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Našem današnjem utisku da su muslimani ubijani i ugnjetavani, dolazi zato što smo slabi, za razliku od muslimana u prošlosti. Možemo se osjećati šikaniranim i kritikovati one koji nas ugnjetavaju, ali ako hoćemo to zaustaviti moramo se sami promjeniti.

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 14. Lipanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Uvoznici goriva su pronašli rupu u zakonu koja im je omogućavala da uvoze ogromne količine dizela pomiješanog sa biogorivom, a da pri tome nisu plaćali uobičajene akcize i takse. Dok su na ovaj način trgovci zarađivali i do 55 feninga po litri, kupci nisu osjetili nikakve olakšice.

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 13. Lipanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

To što ja mogu reći, nije vam Bosna i Hercegovina bošnjačka nacionalistička prćija, pa de me brukate pred svijetom, to što mogu reći da je MOJA Zenica, jednako kao i Banjaluka, Trebinje, Široki Brijeg, Konjic, Zvornik...to ja sve mogu okačiti mačku o rep.

Stranica 1 od 41

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas