26. obljetnica 106. HVO br Orašje u utorak 15. svibnja

Objavljeno u rubrici Posavina Autor:  e-Posavina 15. Svibanj, 2018. Veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma 0
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

„Zajedno u ratu, zajedno u miru“, moto je pod kojim će biti obilježena 26. obljetnica 106. HVO br Orašje, u utorak 15. svibnja.

Program obljetnice započet će u 10,00 sati polaganjem vijenaca na Spomen obilježju u „Polju“ u Vidovicama za poginule branitelje iz RH, a nastavit će se Sv. misom u 11,00 sati u crkvi Bl. Aljozija Stepinca u Orašju. Nakon toga, u 12,30 sati uslijedit će polaganje vijenaca na središnjem Spomen obilježju u parku u Orašju, a u 13,00 sati u kino-dvorani će se  održati svečana sjednica 106 HVO br Orašje, na kojoj će se podsjetiti na ratni i povijesni put ove legendarne brigade, iz koje je život za obranu svojega doma i ognjišta dao 271 pripadnik, a više od 1 000 ih je ranjeno. Na rođendan brigade i ove se godine očekuje veliki broj gostiju, prijatelja i suboraca te dužnosnika iz Hrvatske i BiH, koji će se ponovno pokloniti žrtvama stradalim na ovome području. Proslava 26. obljetnice 106. HVO br Orašje okončat će svečanim domjenkom za sve prisutne, izvijestili su danas iz Organizacijskoga odbora.

Izvor: radioorasje.com

Pročitano 227 puta Posljednja izmjena dana: 15. Svibanj, 2018.

Napiši komentar

KOMENTARI SE OBJAVLJUJU PROMTNO TAKO DA NE MOŽEMO ODMAH REAGIRATI NA OBJAVLJEN SADRŽAJ. PRIJAVITE NAM NEPRIMJERENE KOMENTARE KAKO BI BRŽE INTERVENIRALI.
Zadržavamo pravo brisanja neprimjerenih komentara bez prethodnog upozorenja.
Portal e-Posavina.com se ograđuje od sadržaja u komentarima i isti ne odražavaju stav portala.

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Prijava

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas