U Orašju održan Okrugli stol „Stanje u oblasti zapošljavanja u ŽP“

Objavljeno u rubrici Posavina Autor:  e-Posavina 12. Studeni, 2017. Veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma 0
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U organizaciji Službe za upošljavanje Županije Posavske danas (09.11.2017.) održan je Okrugli stol na temu: „Stanje u oblasti zapošljavanja u Županiji Posavskoj“.

Okrugli stol u dvorani hotela „Navis“ u Orašju okupio je gospodarstvenike s prostora Županije Posavske, predstavnike institucija Vlade Županije Posavske, bio je nazočan načelnik općine Orašje Stanko Vincetić te predstavnici Federalnog zavoda za zapošljavanje sa ravnateljicom Helenom Lončar.

- U ovakvom razgovoru dobro je čuti gospodarstvenike sa konkretnim prijedlozima. Županija Posavska iskoristila je oko 90% sredstava Federalnog zavoda namjenjenih za sufinanciranje samozapošljavanja, ali sredstva namjenjena za sufinanciranje zapošljavanja koja koriste gospodarstvenici odnosno poslodavci još uvijek nisu iskorištena, istaknula je ravnateljica Helena Lončar.

- Ono što je za nas važno je da smo od predstavnika firmi koje pokušavaju zapošljavati čuli s kojim se problemima susreću. Nastojat ćemo što je mogući veći broj poslodavaca i potencijalnih osoba koje bi same ulazile u organiziranje samostalne gospodarske aktivnosti informirati o mjerama Federalnog zavoda za zapošljavanje, rekao je Luka Jurić ravnatelj Županijskog zavoda za upošljavanje.

Izvor: radioorasje.com

Pročitano 670 puta Posljednja izmjena dana: 12. Studeni, 2017.

Napiši komentar

KOMENTARI SE OBJAVLJUJU PROMTNO TAKO DA NE MOŽEMO ODMAH REAGIRATI NA OBJAVLJEN SADRŽAJ. PRIJAVITE NAM NEPRIMJERENE KOMENTARE KAKO BI BRŽE INTERVENIRALI.
Zadržavamo pravo brisanja neprimjerenih komentara bez prethodnog upozorenja.
Portal e-Posavina.com se ograđuje od sadržaja u komentarima i isti ne odražavaju stav portala.

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas