HDZ će pomoći toliškom franjevačkom samostanu u njihovim projektima

Objavljeno u rubrici Posavina Autor:  e-Posavina.com 02. Rujan, 2017. Veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma Komentara (1)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović posjetio je Franjevački samostan i župu Tolisa, gdje je o trenutnom stanju u župi i samostanu, razgovarao s gvardijanom Franjevačkog samostana u Tolisi fra Mariom Jurićem, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Uz Čovića su bili i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto, članica Predsjedništva HDZ-a BiH i ministrica financija u Vladi FBiH Jelka Milićević, ministar pravosuđa u Vladi FBiH Mato Jozić, te predsjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić sa suradnicima i dužnosnicima iz Posavine.

Na sastanku je osim stanja u župi, razgovarano i o projektima obnove kojeg provode u ovom samostanu. Fratri godinama čuvaju povijesno nasljeđe Bosanske Posavine te kroz projekte osiguravaju da se povijesna baština otrgne od zaborava. Izaslanstvo HDZ-a BiH pomoći će samostanu u njihovim projektima i planiranim radovima, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ BiH.

Pročitano 443 puta Posljednja izmjena dana: 02. Rujan, 2017.

Komentari   

Jure
+5 #1 Jure 2017-09-03 00:39
Očito da je Draganče nakratko ostavio svoga pajdu Traktoristu iz Laktaša kako bi malo poradio na rejtingu među svojom izbornom bazom . Zlu netrebalo najlakše je obećati nekakvu pomoć a hrvatski puk kratke pameti će strpljivo čekati na obećano .
Obećanje ludo radovanje , pa ima Draganče i prečeg posla od ispunjavanja obećanja . Puno je bitnije raditi na ostvarivanju Vaskolikog sna o Trećem entitetu koji samo što nije ugledao svjetlo dana a ako ništa u narednih sto godina garantirano će postati stvarnost .
No do tada on mora rješavati i svoje osobne probleme kako bi ( u Barama pored stolnog Mostara ) gradnju svoje kućice od 1000 m2 napokon priveo kraju .
Citat

Dodaj komentar

KOMENTARI SE OBJAVLJUJU PROMTNO TAKO DA NE MOŽEMO ODMAH REAGIRATI NA OBJAVLJEN SADRŽAJ. PRIJAVITE NAM NEPRIMJERENE KOMENTARE KAKO BI BRŽE INTERVENIRALI.
Zadržavamo pravo brisanja neprimjerenih komentara bez prethodnog upozorenja.
Portal e-Posavina.com se ograđuje od sadržaja u komentarima i isti ne odražavaju stav portala.


Sigurnosni kod
Osvježi

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas