HDZ će pomoći toliškom franjevačkom samostanu u njihovim projektima

Objavljeno u rubrici Posavina Autor:  e-Posavina.com 02. Rujan, 2017. Veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma 0
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović posjetio je Franjevački samostan i župu Tolisa, gdje je o trenutnom stanju u župi i samostanu, razgovarao s gvardijanom Franjevačkog samostana u Tolisi fra Mariom Jurićem, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Uz Čovića su bili i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto, članica Predsjedništva HDZ-a BiH i ministrica financija u Vladi FBiH Jelka Milićević, ministar pravosuđa u Vladi FBiH Mato Jozić, te predsjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić sa suradnicima i dužnosnicima iz Posavine.

Na sastanku je osim stanja u župi, razgovarano i o projektima obnove kojeg provode u ovom samostanu. Fratri godinama čuvaju povijesno nasljeđe Bosanske Posavine te kroz projekte osiguravaju da se povijesna baština otrgne od zaborava. Izaslanstvo HDZ-a BiH pomoći će samostanu u njihovim projektima i planiranim radovima, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ BiH.

Pročitano 503 puta Posljednja izmjena dana: 02. Rujan, 2017.

Napiši komentar

KOMENTARI SE OBJAVLJUJU PROMTNO TAKO DA NE MOŽEMO ODMAH REAGIRATI NA OBJAVLJEN SADRŽAJ. PRIJAVITE NAM NEPRIMJERENE KOMENTARE KAKO BI BRŽE INTERVENIRALI.
Zadržavamo pravo brisanja neprimjerenih komentara bez prethodnog upozorenja.
Portal e-Posavina.com se ograđuje od sadržaja u komentarima i isti ne odražavaju stav portala.

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas