Čović posjetio organizaciju HDZ-a BiH Brčko distrikta

Objavljeno u rubrici Posavina Autor:  e-Posavina 12. Svibanj, 2017. Veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma 0
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Predsjednik HDZ BiH Dragan Čović susreo se u Brčkom s predstavnicima organizacije HDZ-a BiH Brčko distrikta na čelu s predsjednikom te organizacije Antom Domićem.

Čović je istaknuo kako se došao upoznati sa situacijom u Brčkom, posebice nakon lokalnih izbora kao i u cilju unaprjeđenja političkog djelovanja na tom prostoru.

“Što se tiče političkog djelovanja apsolutno sam zadovoljan i smatram da na tragu dosadašnjeg rada stranke ovdje treba i nastaviti. Smatramo važnim doći u posjet i upoznati stranačke kolege oko aktivnosti koje vodimo u pogledu naših globalnih ciljeva kada je u pitanju odnos prema BiH, europski put, proces izbornog zakona i dosta drugih stvari”, kazao je Čović u izjavi novinarima.

Upitan o poziciji Brčkog pri eventualnom preustroju države, Čović je posebice naglasio kako će u svakom preustroju Brčko ostati formalno pravno definirana cjelina ali da se o ustavnim promjenama danas ne govori. “Oni koji žele razgovarati o preustroju BiH morat će sačekati vrijeme Općih izbora 2018. godine jer evidentno nije klima za ozbiljne promjene. Iako, neki bi htjeli da o tome pričamo ali da se ništa ne dogovorimo”, kazao je Čović.

Izvor: Dnevni list

Pročitano 342 puta Posljednja izmjena dana: 12. Svibanj, 2017.

Napiši komentar

KOMENTARI SE OBJAVLJUJU PROMTNO TAKO DA NE MOŽEMO ODMAH REAGIRATI NA OBJAVLJEN SADRŽAJ. PRIJAVITE NAM NEPRIMJERENE KOMENTARE KAKO BI BRŽE INTERVENIRALI.
Zadržavamo pravo brisanja neprimjerenih komentara bez prethodnog upozorenja.
Portal e-Posavina.com se ograđuje od sadržaja u komentarima i isti ne odražavaju stav portala.

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas