Posavina 203

Autor: 16. Listopad, 2017. Pročitano 2937 puta Komentara (3)

Na 8. sjednici Općinskog vijeća Orašje održanoj 21. rujna 2017. godine, na vijećničku inicijativu Posavske stranke da se održi jedna tematska sjednica Općinskog vijeća sa samo jednom točkom dnevnog reda: „Analiza trenutnog stanja vezanog za iseljavanje s područja općine Orašje kao i prijedlog mjera koje se mogu poduzeti da bi se isto zaustavilo“, načelnik općine je obećao da će ista biti održana i zatražio prijedlog 10 mjera koje se mogu poduzeti u tom smislu, a on će ih „provoditi već od sutra“.

Autor: 15. Listopad, 2017. Pročitano 110 puta Komentiraj

Nezadovoljni dinamikom vođenja pregovora oko novog Kolektivnog ugovora za oblast zdravstva s predstavnicima Vlade ŽP, Sindikat zdravstva ŽP održao je danas polusatni štrajk upozorenja u zdravstvenim ustanovama u Orašju, Domaljevcu i Odžaku.

Autor: 10. Listopad, 2017. Pročitano 568 puta Komentara (17)

Predstavnici Trafficon d.o.o. za geodeziju, promet i projektiranje cesta Odžak  prezentirali su elaborat o formiranju novih ulica u odžačkoj općini.  Sastanku su prisustvovali načelnik općine Jakov Ivanković, predstavnik  službe za prostorno uređenje i katastar Blaž Terzić i predsjednici klubova vijećnika stranaka, koje participiraju u Općinskom vijeću.

Autor: 10. Listopad, 2017. Pročitano 96 puta Komentiraj

U organizaciji 1. pješačke (gardijske) pukovnije Oružanih snaga BiH, svečano, primjereno i dostojanstveno, danas 9. listopada u vojarni „Sinovi Posavine“ u Bukovoj Gredi, održana je središnja svečanost obilježavanja 23. obljetnice utemeljenja 4. gardijske brigade HVO-a „Sinovi Posavine“.

Autor: 03. Listopad, 2017. Pročitano 3643 puta Komentara (1)

Nakon desetogodišnje blokade upućivanja pacijenata iz Bosanske Posavine prema Kliničkom bolničkom centru Osijek, donesena je odluka kako nema više zapreka da se takvo upućivanje i suradnja sa Županijskom bolnicom Orašje nastavi.

Autor: 02. Listopad, 2017. Pročitano 143 puta Komentiraj

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u selu Koraće kod Bosanskog Broda izaslanstvo Hrvatskog bloka predvođeno zamjenikom Predsjednika HB-a, Petrom Gubercom sa članovima HB odali su počast svim poginulim hrvatskim braniteljima te se prisjetili svih poginulih u proteklom ratu. 

Autor: 02. Listopad, 2017. Pročitano 225 puta Komentara (1)

U godini kada obilježava punih sedam desetljeća uspješnog i neprekidnog rada, NK Dinamo iz Donje Mahale, najveće mjesne zajednice u općini Orašje, dobio je veliki rođendanski poklon u znaku gostovanja GNK Dinamo iz Zagreba. Ponavlja se pozitivna strana povijesti iz 1973.godine kada je 31.svibnja na blagdan Spasovo, Dinamo iz Zagreba prvi put gostovao u D.Mahali.

Autor: 30. Rujan, 2017. Pročitano 56 puta Komentiraj

Kuda god ide Taekwondo Orašje doma donose medalje , i to ne jednu već u pravilu desetak i više. Taekwondo klub Orašje ponovo je svojim rezultatima oduševio i nadmašio čak i najoptimističnija očekivanja. S prvog međunarodnog prvenstva taekwondoa održanog u Brčkom „Brčko open“, ponovo su u Orašje donijeli pregršt medalja, čak 16 i to četiri zlatne, pet srebrnih i sedam brončanih.

Stranica 1 od 17

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas