Posavina 140

Autor: 22. Veljača, 2017. Pročitano 148 puta Komentiraj

Uz predsjedanje Marijana Klaića, predsjednika Vlade Županije Posavske održano je 61. zasjedanje Vlade ŽP u Orašju.  Usvojena je Odluka o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2017.g. Vladi Županije Posavske u iznosu od 6.000,00 KM  za Udrugu “Fra Slavko Barbarić“ Međugorje, a u svrhu potpore  talentiranim i materijalno ugroženim studentima.

Autor: 19. Veljača, 2017. Pročitano 198 puta Komentiraj

U noći između 18. i 19. februara u Dubravama, udaljenim 20-tak kilometara jugozapadno od Brčkog nepoznato lice ili više njih zapalili su dvije porodične kuće, koje su brčanski vatrogasci uspješno ugasili.

Autor: 08. Veljača, 2017. Pročitano 401 puta Komentara (2)

DERVENTA: Inicijativni odbor za osnivanje stranke HSP POSAVINE počeo je s pripremama za održavanje Skupštine stranke. U nedjelju je održana njegova prva sjednica kojom je predsjedavao Francisko Brdarić i na kojoj su bili nazočni Pero Brico, Marko Opačak, Jozo Paradžik, Petar Guberac i Jozo Tipurić, a od vanjskih suradnika sjednici su nazočili Tomislav Vlajinić i Ante Bošnjak.

Autor: 03. Veljača, 2017. Pročitano 278 puta Komentara (1)

Centri civilnih inicijativa u Orašju su predstavili rad posavske Skupštine i Vlade za proteklu godinu. Rezultati nisu zadovoljavajući. Prema izvještaju CCI-ja za prošlu godinu, već drugu godinu zaredom intenzitet rada Skupštine PK-a najniži je u državi, dok je rad Vlade u četvrtom kvartalu doveden do prihvatljivog nivoa, prenose na Federalnoj TV.

Autor: 02. Veljača, 2017. Pročitano 270 puta Komentiraj

Predsjednik Općinskog vijeća Domaljevac-Šamac informirao vijećnike o neviđenom i neodgovornom ponašanju šefa službe za financije i gospodarstvo...

Autor: 01. Veljača, 2017. Pročitano 251 puta Komentiraj

Sud BiH potvrdio je 24. siječnja optužnicu protiv Đure Matuzovića, Ive Oršolića, Tade Oršolića, Marka Dominkovića, Jose Nedića, Marka Blažanovića, Mate Živkovića, Ante Živkovića i Stjepe Đurića, koja ih tereti da su počinili krivično djelo zločini protiv čovječnosti, a optužene Đuru Matuzovića, Matu Živkovića, Antu Živkovića i Stjepu Đurića da su počinili i krivično djelo ratni zločin protiv ratnih zarobljenika.

Autor: 30. Siječanj, 2017. Pročitano 6949 puta Komentara (1)

Evo braće, evo Posavaca... da tako se pjeva u Posavini. Barem u Tolisi i ovom dijelu Posavine, gdje ljudi imaju još dostojanstva. Još jedan argument onima koji su preko noći zaboravili tko su i što su.

Autor: 29. Siječanj, 2017. Pročitano 170 puta Komentiraj

Centar za socijalni rad Orašje iza sebe ima uspješnu godinu, ali uvijek može i treba biti bolje, kaže ravnatelj Antun Mikić naglašavajući kako su svojim znanjem i iskustvom  udovoljili potrebama u svemu što se od njih tražilo.

Stranica 1 od 12

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas