Posavina 290

Autor: 03. Srpanj, 2018. Pročitano 523 puta 1

Poštovani sugrađani i stanovnici Posavskog kantona, srpske nacionalnosti. Ovom prilikom bih želio da se obratim javnosti a prije svega vama, vama koji ste smogli snage i hrabrosti da ostanete na svojim vjekovnim ognjištima.

Autor: 21. Lipanj, 2018. Pročitano 1009 puta 7

Svjedok Tužilaštva BiH izjavio je na suđenju za zločine počinjene u Orašju da je srpsko stanovništvo ovog grada smješteno u Srednjoškolski centar “radi njihove bezbjednosti”.

Autor: 21. Lipanj, 2018. Pročitano 329 puta 0

Predsjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić uz nazočnost i ministrice financija ŽP Nade Ćulap,  održao je jučer (19.06.2018. g.) sastanak u Vladi Županije Posavske sa predstavnicima granskih sindikata koji se financiraju iz proračuna Županije Posavske...

Autor: 19. Lipanj, 2018. Pročitano 242 puta 0

Potvrdnice za uspješno završene tečajeve Studentskog zbora dodijeljene su studentima u Centru studiranja u Orašju. Dodijelili su ih presjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić i predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru Marko Džoić.

Autor: 17. Lipanj, 2018. Pročitano 261 puta 0

Nakon što je otkriveno da je županijska organizacija HDZBiH u Orašju donijela odluku kojom Vladi Županije Posavske ne dozvoljava da sprovede zajamčeno povećanje plaća u Županiji Posavskoj, podigla se i javnost i radnici protiv takve politike.

Autor: 16. Lipanj, 2018. Pročitano 1017 puta 0

Dok među građanima ima onih koji i mjesecima čekaju na pasoš, neki imaju i dva - i to onaj drugi, u pravilu zemlje članice Evrpske unije, koji sve češće koriste za odlazak iz zemlje. Bili smo u Bosanskoj Posavini. Evo priče koju smo pripremili.

Autor: 15. Lipanj, 2018. Pročitano 133 puta 0

Dodjela potvrdnica za završene besplatne tečajeve Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru studentima u Centru studiranja u Orašju bit će upriličena u petak, 15. lipnja u 17 sati. Potvrdnice će udijeliti predsjednik Studentskog zbora Marko Džoić.

Autor: 13. Lipanj, 2018. Pročitano 499 puta 0

Svi više-manje znamo za bosansko-hercegovački problem vezan za pse lutalice. Jedan je to u nizu mnogih problema sa kojima se nosi ovo disfunkcionalno društvo.

Stranica 1 od 25

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Prijava

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas