HS BiH: HDZ BiH je demografski unakazio "hrvatska" područja u BiH!

Objavljeno u rubrici Politika Autor:  e-Posavina 13. Lipanj, 2018. Veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma 0
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Hrvatska stranka BiH poziva HDZ BiH da prizna pogreške i preuzme odgovornost za izuzetno težak ekonomski i socijalni položaj hrvatskoga naroda u BiH zbog čega smo svjedoci kataklizmičkoga nepovratnoga iseljavanja svih uzrasta našega naroda, sa kompletnim obiteljima.“

Od svrgavanja komunističkoga režima i demokratskih promjena, HDZ BiH je sa kratkim izuzecima, stalno u vlasti i umjesto da su dužnosnici te stranke, zajedno sa drugim partnerskim strankama, stvarali uređenu i ekonomski stabilnu i prosperitetnu državu u kojoj bi svi mogli pristojno živjeti, doveli su nas na prosijački štap, bijedu i krajnju neizvjesnost.

Godinama svjedočimo egzodusu Hrvata, ali i drugih naroda, iz BiH, dok se klijentela iz HDZ BiH sramno bogati i pljačka svoj narod.

Hrvatska stranka BiH izražava zaprepaštenje zbog poruka hrvatskoga člana Predsjedništva BiH i vođe HDZ BiH Dragana Čovića na konferenciji "Hrvati BiH-demografska stvarnost" u Mostaru“, kako se demografska stvarnost ili slika hrvatskog naroda može samo cjelovito promatrati, upozorivši kako je "nečija politika" bila bazirana na odlasku, nestajanju ili poticanju odlaska nekog od naroda s ovih prostora“.

Nisu bošnjačke stranke u vlasti u Središnjoj Bosni, Posavini, Žepču, Usori, Hercegbosanskoj ili Hercegovačko neretvanskoj županiji, nego upravo Čovićeva stranka, a ta su „hrvatska„ područja demografski unakažena.

Krajnje je drsko upirati prstom i u moćne zapadne zemlje koje, navodno, isisavaju radnu snagu iz BiH. Naša je zemlja bogom dana bogata prirodnim resursima i nadarenim ljudima, ali HDZ BiH i partnerske strane iz drugih naroda, su se potrudili da je opljačkaju i unazade i to je ključni razlog masovnoga iseljavanja Hrvata i svih drugih građana ove zemlje.“, stoji u priopćenju iz Hrvatske stranke BiH.

Pročitano 180 puta Posljednja izmjena dana: 13. Lipanj, 2018.

Napiši komentar

KOMENTARI SE OBJAVLJUJU PROMTNO TAKO DA NE MOŽEMO ODMAH REAGIRATI NA OBJAVLJEN SADRŽAJ. PRIJAVITE NAM NEPRIMJERENE KOMENTARE KAKO BI BRŽE INTERVENIRALI.
Zadržavamo pravo brisanja neprimjerenih komentara bez prethodnog upozorenja.
Portal e-Posavina.com se ograđuje od sadržaja u komentarima i isti ne odražavaju stav portala.

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Prijava

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas