Sajam gospodarstva Mostar po džepu poreznih obveznika

Objavljeno u rubrici Politika Autor:  e-Posavina 10. Travanj, 2018. Veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma 0
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U povodu u utorak otvorenog Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2018., na kojemu sudjeluje više od 850 izlagača iz 26 država svijeta i na kojem se očekuje 40 tisuća posjetitelja,...

...Županijski odbor HDZ 1990 HNŽ-a ukazuje da je grad na Neretvi prometno blokiran već danima kao i da stotine policajaca reguliraju promet. Stoga se pitaju tko će to financirati.

“Zna se da će, kao i do sada, mnogo puta za privatnu promociju novac otići iz županijske kase. Nažalost, do sada niti jedan od ministara MUP-a HNŽ-a za to nije odgovarao i po tomu se vidi kakva nam je država. Da se ovo događa negdje na zapadu, taj isti ministar bi davno dao ostavku  iz moralnih razloga“, stoji u priopćenju.

Nadalje se navodi da redovna cijena nastupa na 21. Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2018., ovisno o kvadraturi i položaju štanda, iznosi 65 eura po metru četvornom za neobrađen izložbni prostor.

Trošak opremanja štanda po načelu standardnog uređenja iznosi 30 eura po metru četvornom, što znači da bi ukupni troškovi samo za izlagačku površinu išli i do 95 €.

“Kad se sve zbroji dođe se do zavidne svote novca, u čijem će džepu završiti druga je strana medalje, važno je da će za promociju akademika Čovića i ‘dragoga mu Ace’ svoj doprinos i ovaj put dati porezni obveznici, pa bilo to i kroz plaćanje osiguranja. ‘Sve će to narod pozlatiti’, kako napisa srpski književnik Laza Lazarević – primjereno obzirom da je Srbija zemlja partner ovogodišnjega sajma“, dodaju iz HDZ 1990 HNŽ-a.

Pročitano 178 puta Posljednja izmjena dana: 10. Travanj, 2018.

Napiši komentar

KOMENTARI SE OBJAVLJUJU PROMTNO TAKO DA NE MOŽEMO ODMAH REAGIRATI NA OBJAVLJEN SADRŽAJ. PRIJAVITE NAM NEPRIMJERENE KOMENTARE KAKO BI BRŽE INTERVENIRALI.
Zadržavamo pravo brisanja neprimjerenih komentara bez prethodnog upozorenja.
Portal e-Posavina.com se ograđuje od sadržaja u komentarima i isti ne odražavaju stav portala.

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas