IVANIĆ U "POŠTENO": "Dodik vodi RS putem rizika, pobijedit ću ga na izborima i bez bošnjačkih glasova"

Objavljeno u rubrici Politika Autor:  e-Posavina 13. Ožujak, 2018. Veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma 0
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

On je govoreći o Dodikovim navodima da je Željka Cvijanović od njega izgubila zahvaljujući bošnjačkim glasovima, rekao kako ne zna da li Dodik zaista vjeruje u to što govori, kazavši da je pobijedio u Republici Srpskoj i imao 3.500 glasova više. Cvijanović koja je dobila bošnjačke glasove u Bijeljini.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda i počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić govoreći u emsiji “Pošteno” na FTV-u o predstojećim izborima za člana Predsjedništva kazao je kako je uvjeren da može pobijediti na izborima za člana Predsjedništva.

"Ne vidim ni jedan razlog zašto ljudi koji su za mene glasali prije četiri godine ne bi sada glasali, i mislim da ću imati i više glasova", rekao je Ivanić.
 
On je govoreći o Dodikovim navodima da je Željka Cvijanović od njega izgubila zahvaljujući bošnjačkim glasovima, rekao kako ne zna da li Dodik zaista vjeruje u to što govori, kazavši da je pobijedio u Republici Srpskoj i imao 3.500 glasova više. Cvijanović koja je dobila bošnjačke glasove u Bijeljini.
 
Ivanić je kazao da će ukoliko ponovo bude izabran građanima ponuditi mir, stabilnost, i nikakav rizik za razliku od gospodina Dodika koji Republiku Srpsku vodi putem rizika.
 
Naveo je da je interese Republike Srpske branio na najbolji mogući način, te nije izgubio niti jednu političku bitku u koju je ušao. Rekao je da će ponuditi građanima Republike isto ono što je ponudio prije četiri godine, ali i ocijenio da građani RS-a neće brzo zaboraviti njegovo zalaganje u slučaju revizije presude.
 
Ivanić smatra je da prenaglašen utjecaj Bošnjaka na izborni rezultat, ali i podsjeća na izjavu jednog od zastupnika Koalicije Domovina koji je kazao da je Ivanić veći Dodik od samog Dodika.
 
Kazao je da su odnosi u Saveza za promjene veoma korektni, izrazivši procjenu da na sljedećim izborima NDP, kako je naveo Ivanić može pokriti Socijalističku partiju, PDP može pokriti DNS, te dodao kako je uvjeren da će SDS zabilježiti dobar rezultat.

Izvor: SB

Pročitano 302 puta Posljednja izmjena dana: 13. Ožujak, 2018.

Napiši komentar

KOMENTARI SE OBJAVLJUJU PROMTNO TAKO DA NE MOŽEMO ODMAH REAGIRATI NA OBJAVLJEN SADRŽAJ. PRIJAVITE NAM NEPRIMJERENE KOMENTARE KAKO BI BRŽE INTERVENIRALI.
Zadržavamo pravo brisanja neprimjerenih komentara bez prethodnog upozorenja.
Portal e-Posavina.com se ograđuje od sadržaja u komentarima i isti ne odražavaju stav portala.

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas