HS BiH: Hoćemo li dopustiti HDZ-u BiH da nas zbližava s Moskvom umjesto Berlinom i Bruxellesom!?

Objavljeno u rubrici Politika Autor:  e-Posavina.com 13. Rujan, 2017. Veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma 0
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Hrvatska stranka BiH strahuje kako vladajuće stranke i njihove političke vođe u BiH sve više udaljavaju BiH od euroatlanstkih integracija i nerazumno našu državu okreću u istočnome smjeru.

“Nažalost, brojni su konkretni primjeri „antieuropskoga i antinatovskoga udruženoga pothvata“ u kojima nesmotreno ili svjesno sudjeluje i vrh HDZ-a BIH. Euforična ljubljenja sa Aleksandrom Vučićem, zakulisne političke smicalice i blokade u partnerstvu s Miloradom Dodikom i njegovom strankom oko knjiženja vojne imovine i zamišljene i pogubne carinske unije BiH sa Srbijom, između ostaloga, dokazuju da je vrh HDZ-a BiH totalno zalutao na stranputicu suprotnu od zapadnoga smjera. Za Hrvatsku stranku ne dolaze u obzir nikakve unije sve dok BiH ne postane punopravna članica EU i NATO saveza. Ali, još gore je što čelnici HDZ-a BIH raznoraznim manipulacijama i iskrivljivanjem stanja i odnosa u našoj zemlji uvlače i Hrvatsku u konfrontaciju s nekim zapadnim zemljama pa se tako najavljuju uskoro u Moskvi, a ne u Bruxellesu, Berlinu ili Washingtonu, razgovori oko stanja u BiH” – kaže se u priopćenju Hrvatske stranke BiH.

S druge strane iz HDZ-a BIH pozivaju sve hrvatske stranke da zajedno izađu na sljedeće parlamentarne izbore i da i dalje govore zajedničkim glasom.

U Hrvatskoj stranci BiH se pitaju kako je moguće zajedničko i korektno nastupanje ako se u samome HDZ-u BIH provodi nezapamćena diktatura u kojoj se po Središnjoj Bosni smjenjuju stranački dužnosnici koji su imali hrabrosti progovoriti o pogubnim potezima svoje stranke prema Hrvatima u nekim područjima BiH?

Pročitano 171 puta Posljednja izmjena dana: 13. Rujan, 2017.

Napiši komentar

KOMENTARI SE OBJAVLJUJU PROMTNO TAKO DA NE MOŽEMO ODMAH REAGIRATI NA OBJAVLJEN SADRŽAJ. PRIJAVITE NAM NEPRIMJERENE KOMENTARE KAKO BI BRŽE INTERVENIRALI.
Zadržavamo pravo brisanja neprimjerenih komentara bez prethodnog upozorenja.
Portal e-Posavina.com se ograđuje od sadržaja u komentarima i isti ne odražavaju stav portala.

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Prijava

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas