VLADARICA TURSKE: Gospođa Erdogan u javnosti hosi hidžab, ali su njezine životne navike daleko od imidža skromne ženice

Objavljeno u rubrici Politika Autor:  e-Posavina 20. Travanj, 2017. Veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma 0
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Iako je Tayyip Erdogan posljednjih dana jedan od najčešće spominjanih ljudi u svim svjetskim medijima, ni njegova supruga Eminene ne izaziva puno manje pažnje javnosti, i to zbog svojih stavova, načina života i izjava koje šokiraju.

Gospođa Erdogan u javnosti hosi hidžab i svog muža prati na gotovo svim važnijim događajima, ali su njezine životne navike daleko od imidža skromne ženice kakvom se predstavlja u turskim medijima.

U braku s Erdoganom je već 39 godina i s njim živi u velebnoj palači u Ankari koja ima preko 1000 soba i četiri je puta veća od palače Louisa XIV. Prva dama Turske navodno popodne pije čaj koji košta 2000 dolara po kilogramu i to iz zlatne šalice, a zidove njezinih soba prekrivaju tapete koje koštaju 20 hiljada kuna po roli. Predsjednička porodica troši oko četiri miliona kuna godišnje na struju, a ne štedi se ni na putovanjima, obrazovanju djece i odjeći.

Turski mediji Emine nerijetko prikazuju kao štedljivu kućanicu koja čuva čak i koru od jabuka, a njezini bliski prijatelji tvrde da je jako inteligentna, te da obožava umjetnost i klasičnu muziku i da su priče o njezinoj rastrošnosti sulude.

Emine je arapskog porijekla, ali ne krije svoju fasciniranost Osmanskim carstvom i sultanima, pa je jednom prilikom izjavila kako su haremi bili škole za članove dinastije koje su na najbolji način mlade žene pripremali za život. | TBT

Pročitano 151 puta Posljednja izmjena dana: 20. Travanj, 2017.

Napiši komentar

KOMENTARI SE OBJAVLJUJU PROMTNO TAKO DA NE MOŽEMO ODMAH REAGIRATI NA OBJAVLJEN SADRŽAJ. PRIJAVITE NAM NEPRIMJERENE KOMENTARE KAKO BI BRŽE INTERVENIRALI.
Zadržavamo pravo brisanja neprimjerenih komentara bez prethodnog upozorenja.
Portal e-Posavina.com se ograđuje od sadržaja u komentarima i isti ne odražavaju stav portala.

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas