Interview 100

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 22. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Pratio sam pažljivo neke Vučićeve rečenice i vidjet ćemo po ponašanju Ivanića i Saveza za promjene u kojem pravcu će se situacija razvijati. Ovdje mislim prije svega to da li će Savez za promjene nastaviti da učestvuje u vlasti na državnom nivou jer se bojim da ako oni se povuku da onda zaista imamo duboku političku krizu kojoj ne možete nazrijeti kraj, kazao je za TV1 predsjednik DF-a Željko Komšić.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 21. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Slavica Josipović, federalna zastupnica HNS-a, za Oslobođenje govori o neravnopravnosti Hrvata, rezolucijama i neophodnom preustroju.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 18. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

"Čovićevo i Ljubićevo djelovanje je definitivan poraz hrvatske politike i pad na najnižu točku u povijesti. Onaj ko misli da se Dragan Čović i Božo Ljubić bore i za šta drugo osim za fotelje i vlastiti materijalni probitak, u velikoj je zabludi. Zahvaljujući Čoviću i Ljubiću hrvatska politika postala je samo puki objekt Dodikove srpske politike, preko koje Dodik provodi razvaljivanje države BiH kao takve, cementiranje RS-a i podrugivanje i ismijavanje žrtava velikosrpske ideologije".

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 06. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu dao je intervju za portal Avangarda u kojem je govorio o najavljenoj reviziji tužbe BiH protiv Srbije, sankcijama koje je američka administracija uvela Miloradu Doiku, odnosima u regionu, uticaju Rusije na Balkanu, dešavanjima u Crnoj Gori... Intervju prenosimo u cijelosti.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 03. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Povišenu temperaturu u BiH stvaraju političari, koji interese stranaka umotavaju u nacionalne, kaže prof. dr. Franjo Topić, predsjednik HKD-a Napredak.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 03. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nakon što je u Evropskom parlamentu predložena federalizacija BiH, kroz amandmane u ovogodišnjoj rezoluciji, na domaćem terenu su već iskonstruisane sve moguće podjele zemlje po nekkim novim principima. Tri entiteta, četiri regije, federalizacija sa i bez RS... Svako sve zna, a na kraju se ništa ne zna.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 29. Siječanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Predsjednik LDP-a Čedomir Jovanović rekao je u umisiji 'Nedjeljom u 2' na HRT1 da je ruska politika na Balkanu destruktivna, te da premijer Srbije Aleksandar Vučić neće moći da igra na dvije stolice.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 23. Siječanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Bilo bi sjajno da se Vučić kandidira za predsjednika jer bi to bio početak njegovog kraja, kaže Srbijanka Turajlić. Za DW je govorila i o tome što je u današnjoj Srbiji podsjeća na devedesete.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 21. Siječanj, 2017. Komentara (1)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Jednako su za Bosnu i Hercegovinu opasni i jedan i drugi, s tim što je Čović dodatno opasnost i po Hrvatsku.To su ljudi koji konstantno od Bosne i Hercegovine prave krizno žarište, da bi održavajuć fiktivne krize i pozivajući se na fiktivne nacionalne interese zapravo prikrivali svoj kriminal. Evropska unija mora pokazati konzistentnost, i Međunarodna zajednica pa i SAD.

Stranica 1 od 8

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas