Društvo 217

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 27. Veljača, 2017. Komentara (1)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Mostarsko-duvanjski biskup msgr. Ratko Perić oglasio se u ponedjeljak priopćenjem tvrdeći da se u Međugorju Gospa nikada nije ukazala navodeći, kako je ustvrdio, da je riječ o više manipulacija vidjelaca i svećenika koji su tamo bili na službi.

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 26. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Pušenje na javnim mjestima u FBiH uskoro neće biti moguće. Vlada Federacije BiH utvrdila je Nacrt zakona o kontroli i ograničenoj upotrebi duhana koji predviđa zabranu pušenja na javnim mjestima, što uključuje i ugostiteljske objekte.

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 21. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Kardinal Vrhbosanske nadbiskupije monsinjor Vinko Puljić izjavio je za BHRT da nedavni natpisi o planu biskupa iz BiH o regionalizaciji zemlje predstavlja svojevrsnu manipulaciju, jer je izvučen plan koji potiče još iz 2005. godine, a koga su tada svi ignorirali.

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 16. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Biskup Ratko Perić navodi da su dokazi protiv istinitosti ‘ukazanja’ kudikamo uvjerljiviji nego pogolema propaganda trgovačka, ekonomska, financijska, graditeljska, tiskarska, imovinska, turistička, parapsihološka koja podupire, promiče i popularizira ovaj – u osnovi na neistinama i izmišljotinama utemeljen – fenomen.

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 14. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Nadbiskup vrhbosanski kardinal Vinko Puljić u intervjuu za RSE ističe, između ostalog, da mu “nije važan treći entitet, već da se Bosna i Hercegovina uredi tako da se svi narodi osjećaju sigurnim i jednakopravnim”.

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 12. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U Republici Srpskoj Arapi pod maskom sarajevskih tvrtki kupuju na desetine hektara napuštenih vezanih parcela i prave zelenu transverzalu od Federacije BiH, preko dobojske općine i Posavine, do izlaza na Savu, odnosno Hrvatsku i EU, piše “Euroblic”, pozivajući se na izvor iz Geodetske uprave Republike Srpske, prenosi Srna.

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 10. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

"Ne škrgućite na mene, iz mraka i prikrajka, iziđite mi na megdan punim imenom i prezimenom, ne pod maskom bijednih portala, lažnih portala. Sa časnim demobilisanim borcima, prevarenom iskorištenim i ostavljenim ljudima, istinskim herojima što poredanih čarapa i šupljih cipela izgubljeno hodaju selima, ulicama i gradovima širom domovine, bogami me nećete zavaditi", kaže profesorica Halilović.

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 02. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Rak je kiselina, posebno mliječna kiselina koja je otpadni produkt gljivica i plijesni i živi u okruženju s vrlo malo kisika. Ako se do kancerogenih stanica dovede što više molekula kisika one ugibaju. Soda bikarbona, neprijatelj svake farmaceutske industrije.

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 27. Siječanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Tko su "bijeli hakeri", kako hakirati Facebook i što ne biste trebali raditi sa svojim lozinkama ispričao je stručnjak za računalnu sigurnost Andrej Leonov.

Stranica 1 od 17

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas