Think different 1434

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 28. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Već dugo vremena se svaki puta pred same izbore iz krugova tzv. hrvatske stožerne stranke i plaćenih herceg-bosanskih medija počnu lansirati priče o potrebi stvaranja trećeg entiteta čije formiranje se smatra navodnim ključem opstanka bh. Hrvata na ovim prostorima.

Objavljeno u rubrici Politika Autor: 28. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Brisanje zakonodavne i izvršne vlasti u 10 kantona dovelo bi do toga da gradovi i općine u Federaciji imaju tri puta veći povrat PDV-a.

Objavljeno u rubrici Politika Autor: 28. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Salva kritika i optužbi na račun člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića mogla se čuti na današnjem zasjedanju Narodne skupštine Republike Srpske u Banja Luci, piše Patria.

Objavljeno u rubrici Politika Autor: 28. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Čović je rekao da ne zna sadržaj pisma, ali da osjeća da Sud u Hagu traži od članova Predsjedništva BiH da se izjasne o reviziji presude BiH protiv Srbije za genocid.

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 27. Veljača, 2017. Komentara (1)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Mostarsko-duvanjski biskup msgr. Ratko Perić oglasio se u ponedjeljak priopćenjem tvrdeći da se u Međugorju Gospa nikada nije ukazala navodeći, kako je ustvrdio, da je riječ o više manipulacija vidjelaca i svećenika koji su tamo bili na službi.

Objavljeno u rubrici Politika Autor: 27. Veljača, 2017. Komentara (1)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

"Prijedlozi HDZ-a BiH i HNS-a predloženi na posljednjoj održanoj sjednici su zastarjeli, neprovodivi i štetni najviše upravo za same Hrvate, a i sve druge koji žive u Bosni i Hercegovini. Etničke podjele u Europi su prevaziđene još prije 70 godina, a za BiH koja je dio Europe nikakve daljnje etničke podjele nisu prihvatljive.

Objavljeno u rubrici Politika Autor: 27. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Ako se ispostavi da je u pitanju zahtjev za očitovanje članova Predsjedništva - Mladena Ivanića, Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića o zahtjevu za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije za genocid, upozorava se u tekstu, bit će to neviđen pritisak na instituciju države

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 27. Veljača, 2017. Komentara (1)
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Kako bi reagirali hrvatski nacionalisti koji podupiru Kolindin savjet Bošnjacima, kad bi Bakir Izetbegović usudio se poručiti Hrvatima u Hrvatskoj: "Umjesto na prošlost usredotočite se na europski put svoje zemlje..." i nastavio soliti im pamet: "Donosite odluke unutar državnih institucija", dok Milorad Pupovac i njegovi politički Srbi - institucionalno i izvaninstitucionalno - nastavljaju voditi separatističko-secesionističku politiku u Hrvatskoj, onako kako to rade Čović i Dodik u BiH?

Objavljeno u rubrici Politika Autor: 26. Veljača, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Tužiteljstvo BiH podatke traži za generala Željka Glasnovića i Miljenka Filipovića nekadašnjeg zapovjednika Bojne ‘Zrinski’ i 1. Hrvatskog gardijskog zdruga, Božu Rajića nekadašnjeg predsjednika HDZ-a Općine Kupres, Marka Vilu nekadašnjeg zapovjednika Operativnog stožera u Kupresu, Ivu Čička pripadnika HVO-a Kupres, Dragana Matića nekadašnjeg ravnatelja zatvora u Ljubuškom i izvjesnog Boškovića za kojeg se navodi da je ‘oficir HVO-a, stražar u zatvoru u Ljubuškom’, iako je nelogično da ‘oficir’ ujedno bude i ‘stražar.

Stranica 1 od 111

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas