Think different 1651

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 27. Travanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Dok Vladika Grigorije, predsjedavajući Međureligijskog vijeća BiH, rekao je u Pressingu da sa Vučićem i Nikolićem nikada nije bio na istoj strani, bošnjački velikodostojnici poput Zukorlića i Kavazovića im ljube skute!

Objavljeno u rubrici Politika Autor: 27. Travanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Udruga prognanih Hrvata Banja Luke i banjalučkog područja Nazaret Zagreb uputila je pismo Miloradu Dodiku koje u nastavku prenosimo u cijelosti:

Objavljeno u rubrici Politika Autor: 26. Travanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović istakao je večeras da ima odličnu saradnju sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i da je zadovoljan onim što rade predstavnici Hrvata u Republici Srpskoj na zaštiti interesa pripadnika svog naroda.

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 26. Travanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Ono što se dogodilo u utorak, 25.travnja 2017. godine, na području Županije Zapadnohercegovačke, gdje su branitelji odlučili po tko zna koji put skrenuti pozornost javnosti i institucijama, na veliku nepravdu koja im je pričinjenja, imali smo priliku vidjeti ironiju i kriminal kojeg godinama nad svojim narodom provode određene političke strukture. 

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 26. Travanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Za samo četiri godine prosječna mjesečna potrošnja u BiH pala je za više od 10 posto, pokazali su rezultati najnovije Ankete o potrošnji domaćinstava u BiH.

Objavljeno u rubrici Interview Autor: 25. Travanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Nakon što je jučer isključen iz SDA, Senad Šepić govorio je za N1 i objasnio kako je biti bivši član ove stranke. "Dobro se osjećam. Ja sam u stranci, i inače u svom djelovanju radio ono što sam mislio da je ispravno. Ništa se nije promijenilo. Tako ću djelovati i ponašati se", kazao je u uvodu.

Objavljeno u rubrici Društvo Autor: 25. Travanj, 2017. Komentiraj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Banjolučki biskup Franjo Komarica kazao je komentirajući odsustvo reakcija hrvatskih političara na napade predsjednika RS Milorada Dodika na njega, a što je izazvalo velike reakcije u regiji, da “oni time pokazuju svoj obraz i na čijoj su strani”, javlja Nova TV.

Objavljeno u rubrici Politika Autor: 25. Travanj, 2017. Komentara (1)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić ocijenio je kako nema izgleda za prihvaćanje izmjena izbornog zakona kakve traži HDZ BiH jer za to nema ni političke volje ni saglasnosti bošnjačkih političkih partnera, a sumnju u postizanje dogovora o modelu temeljenom na etničkim kriterijima izrazio je i izvjestilac Evropskog parlamenta za BiH Cristian Dan Preda, prenijeli su u utorak mediji u BiH.

Objavljeno u rubrici Škrinjica Autor: 25. Travanj, 2017. Komentara (1)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Čitam neki dan odličan tekst Nedžada Latića. Kaže - “Nema tog bošnjačkog intelektualca koji može pobiti tvrdnju da živimo u bolesnom društvu u kojem kod ljekara bolesnik ne može naći lijeka, kod profesora student ne može naći znanje, kod sudije građanin ne može naći pravdu itd.”

Stranica 1 od 127

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas