logo plav

UVJETI KORIŠTENJA E-POSAVINA.COM PORTALA

Korištenjem bilo kojeg dijela e-Posavina.com portala (u daljem tekstu "portala") i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni pratiti aktualna pravila korištenja, te se smatra da su korisnici u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Nije dozvoljeno koristiti portal u nezakonite svrhe niti za promoviranje nedozvoljenih i zakonima zabranjenih aktivnosti.

Portal e-Posavina.com korisnicima  u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja portala. Svi posjetitelji mogu koristiti naš sadržaj ukoliko se pridržavaju pravila korištenja portala.

Naš portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, sadržaja preuzetog iz drugih medija uz suglasnost istih, besplatnih sadržaja, sadržaja pod pretplatom, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Portal sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i e-posavina.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg dijela ovog portala.

AUTORSKA PRAVA I PREUZIMANJE SADRŽAJA S PORTALA

Portal e-Posavina.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi.

Sav sadržaj na koji portal e-Posavina.com ne raspolaže autorskim pravima potpisan je s imenom autora teksta i nazivom izvorišta od kuda je sadržaj preuzet. Portal e-Posavina.com nema ovlasti davati odobrenja za preuzimanja takvog sadržaja niti snosi osgovornost za preuzet sadržaj koji nije u vlasništvu portala e-Posavina.com

Sav ostali sadržaj koji je u vlasništvu portala e-Posavina.com može se preuzimati uz odobrenje portala ili autora teksta koji se preuzima.

Iznimno, sadržaj sa portala e-Posavina.com, u vlasništvu našeg portala, može se preuzeti i bez izričite dozvole portala ako se isti sadržaj potpiše istovjetno kao na našem portalu uz obvezno postavljanje živog linka na isti sadržaj. U tom slučaju portal ne dozvoljava bilo kakvu izmjenu preuzetog teksta, osim naslova teksta i naslovne fotografije.

Ako se citira sadržaj s našeg portala ili se preuzimaju dijelovi bilo kojeg sadržaja obvezno je postaviti link na isti sadržaj, u protivnom će se smatrati da je sadržaj neovlašteno preuzet.

Ukoliko smatrate da je portal e-Posavina.com povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Materijal poslan na ovu adresu ima se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal e-Posavina.com nema obvezu postupiti po istim.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Portal sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Portal e-Posavina.com linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

PRIVATNOST KORISNIKA

Portal e-Posavina.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Portal se obvezuje dobivene podatke od korisnika štititi, te se obvezuje da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Isto tako portal se obavezuje da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati i da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Pogledati Izjavu o privatnosti

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na portalu korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.

Portal nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

Portal e-Posavina.com  će u slučaju žalbe na temelju pisanog zahtjeva u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima i pravilima portala.

Moderatori portala zadržavaju pravo da pojedinom korisniku zabrane korištenje portala ili dijela portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

Portal e-Posavina.com ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje korisničkih računa, niti se može smatrati odgovornim za eventualnu štetu nastalu na taj način.

IZMJENE PRAVILA KORIŠTENJA

Portal e-Posavina.com zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama portal može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0

People in this conversation

Comments powered by CComment

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Prijava

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas