logo plav

Portal e-Posavina.com obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima klijenata i korisnika našeg portala. Obavezujemo se prikupljati samo nužne i osnovne podatke o našim korisnicima na način da prikupljamo samo prijeko potrebne podatke o klijentima/ korisnicima koji su nužni u postupku izvršenja naših obveza.

Redovito pružamo mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste na portalu e-Posavina.com.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju, a uvid u njih imaju isključivo djelatnici kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Portal e-Posavina.com jamči poštivanje zaštite privatnosti svojih klijenata i korisnika.

Ukoliko izrazite sumnju da je Vaša privatnost narušena od strane našeg portala molimo Vas da nas o istom u najkraćem mogućem roku izvijestite kako bi pravodobno intervenirali.

e-Posavina.com

Leave your comments

Post comment as a guest

0

People in this conversation

  • Guest - df

    nice

    Like 0 Short URL:
  • Guest - Allen

    Everyone want to the healthy ans strong life unfortunately we can,t spend it like this way. So i want to discus here ukessay review to provide the healthy intrusion about the life. Our life style is also effects on our health.

    Like 0 Short URL:

Comments powered by CComment

arhiva domovinski rat

Nije sve u životu politika

Partneri

republikainfo 170 posavski vremeplov 170

e-Posavina.com

logo plavi uski

Imate zanimljivu priču ili jednostavno, želite pisati za naš portal.
Pošaljite nam svoj tekst, informaciju, ideju... Javite nam se!

Pišite nam na e-mail adresu info@e-posavina.com

 

 

Prijava

Povežite se s nama

Slijedite nas na Twitteru
Lajkajte nas na Facebooku
Pratite nas na Google+
Pretplatite se na RSS Feeds
Pratite naš YouTube kanal
Kontaktirajte nas