Think Different
Glas slobodne Posavine!

HS BiH: Žurno i bezuvjetno formirati vlast na svim razinama u BiH

Potpora Larsu-Gunnaru Wigermarku

0 1.026

Hrvatska stranka BiH pozdravlja izjavu šefa delegacije EU u BiH Lars-Gunnar Wigermarka i poziv da se žurno formira vlast u BiH na svim razinama, bezuvjetno.

Očekujemo da će gospodin Wigermark biti jednako dosljedan i izvršiti pritisak na sve odgovorne da bezuvjetno povedu BiH u NATO i EU, i da se bezuvjetno donese zakon za borbu protiv korupcije, kakav imaju i druge zemlje EU, zakon koji će počistiti političku scenu i da se zauvijek ukloni sve one koji ovu zemlju vuku u mrak.

Mnogo puta se pokazalo da je povjerenje u ovoj zemlji izigrano te je teško vjerovati obećanjima bez konkretnih dogovora o daljnjem putu BiH ali i garancija onih koji su u ovoj zemlji mijenjali stvari kada su one bile i daleko složenije. Građani su na izborima birali novu vlast ali teško nam je povjerovati, poučeni dosadašnjim iskustvom, da će novoformirana vlast povlačiti poteze u interesu njenih građana a duboko smo uvjereni da će i dalje činiti sve kako bi zadržali svoje pozicije. Oni koji trebaju formirati novu vlast bili su vlast i prije ovoga i gdje smo danas, ističe se u priopćenju iz Ureda za informiranje Hrvatske stranke BiH.

Napišite komentar

avatar
2500

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Pretplata  
Obavijesti me o:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati Pročitaj više