Think Different
Glas slobodne Posavine!

HS BiH: Je li RTV Herceg-Bosne još jedan eksperiment HDZ BiH

Nisu protiv kanala na hrvatskom jeziku

0 417

Prije nekoliko dana sa eksperimentalnim radom započeo je rad RTV Herceg Bosne. Pozdravljamo ovaj potez i nemamo ništa protiv novih televizija na našim prostorima, dobro je da građani imaju veći izbor RTV programa.

Da li je ovo eksperiment kojim se Hrvatima na prostoru BiH želi reći kako je upravo to ta TV za koju se zalagao HDZ. Ako je to tako, postavlja se pitanje kako ćemo to financirati. Plašimo se da će uskoro doći odluka da preko računa za mobitel ili električnu energiju budemo morali plaćati televiziju za koju ne znamo tko je vlasnik i za čije interese radi a da ne govorimo o pokrivenosti signalom gdje će veliki broj Hrvata ostati uskraćen ovim novim izborom.

HS BiH zalaže se za uvođenje TV kanala na hrvatskome jeziku ali takva televizija treba biti u sklopu BHRTV javnog servisa a ne uvođenjem privatne televizije na mala vrata kao zamjenu, stoji u priopćenju.

Napišite komentar

avatar
2500

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Pretplata  
Obavijesti me o:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati Pročitaj više