Think Different
Glas slobodne Posavine!

HS BiH: Ima li licemjerna politka Dragana Čovića kraja?

Sluganska politika

0 720

HDZ BiH HBŽ najavio je da će 13. rujna 2019. godine, obilježiti 24. obljetnicu oslobođenja Drvara. Obljetnica bi se trebala održati, kako su najavili, uz vojne počasti i nazočnost svih visokih dužnosnika na Središnjem skupu u Drvaru.

Srpski član predsjedništva BiH Milorad Dodik usprotivio se obilježavanju ove obljetnice optuživši hrvatsku vojsku da je u Drvaru 1995. godine, provela „etničko čišćenje“ Srba i da je obilježavanje ovakve obljetnice provokacija te da će osobno sudjelovati u fizičkoj blokadi ukoliko do toga dođe.

Gospodin Dodik zaboravlja da se 4. srpnja u Derventi slavi „Dan oslobođenja opštine u odbrambeno-otadžbinskom ratu„ u gradu u kojem Srbi nikada nisu bili u većini, a sada, nakon „oslobođenja“ i progona Hrvata i Bošnjaka, najbrojniji su, kao i duž Koridora smrti koji vodi na istok.

Da li podanička i licemjerna politika HDZ i Dragana Čovića prema Miloradu Dodiku ima kraja i kada će doći vrijeme da možemo reći da su Hrvati zemljopisno svoji na svome na cijelome prostoru BiH a ne samo na jednom dijelu Posavine.

Dok se Dodik osobno zalaže kako bi spriječio obilježavanje obljetnice oslobođenja Drvara ostaje nam za vidjeti kako će HDZ i Dragan Čović reagirati na napade svog dugogodišnjeg prijatelja i mentora i da li ćemo imati Središnji skup u Drvaru, ističe se u priopćenju Hrvatske stranke BiH.

Napišite komentar

avatar
2500

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Pretplata  
Obavijesti me o:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati Pročitaj više