Think Different
Glas slobodne Posavine!

BULJ: ‘Nemate pravo raditi kompromis s četnikom Vučićem!’

ZAGRMIO NA KOLINDU I PLENKOVIĆA

0 40

Nakon što su u javnost isplivale informacije o spornim razgovorima između predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, o svemu se na svojem Facebook profilu oglasio saborski zastupnik Mosta Miro Bulj.

Bulj se u svojem postu oštro osvrnuo na Kolindu i Plenkovića, prozivajući ih za pravljenje kompromisa sa Vučićem po pitanju Domovinskog rata.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“[PREDSJEDNICE I PREMIJERU NEMATE PRAVO RADITI KOMPROMIS SA ČETNIKOM VUČIĆEM! UZROK RATA JE VELIKOSRPSKA AGRESIJA A DOMOVINSKI RAT JE POSLJEDICA]”

Istinu o nestalima Hrvatska mora tražiti od Srbije. Za to imamo instrumente, a do istine se ne može doći zakulisnom trgovinom s Vučićem o karakteru Domovinskog rata. Domovinski rat bio je pravedan, legitiman, obrambeni i osloboditeljski rat kojeg smo vodili protiv velikosrpske agresije. I nitko u Hrvatskoj ne može trgovati tim činjenicama koje je utvrdio Hrvatski sabor u Deklaraciji o Domovinskom ratu. Sramotno je ako je predsjednica Republike Hrvatske ikada pristala razgovarati o relativizaciji velikosrpske agresije. Još je sramotnije da je taj “dogovor” između predsjednice i Vučića počela u djelo provoditi Vlada i Ministarstvo branitelja Zakonom o osobama nestalima u Domovinskom ratu u kojemu se nijednom riječju ne spominje velikosrpska agresija. O toj sramoti sam govorio u Saboru dok se raspravljalo o Zakonu o nestalima. Poslušajte u videu!”, napisao je Bulj, objavivši uz popratni tekst i video jednog svojeg govora u Hrvatskom saboru, gdje je progovarao o ovoj temi.

Istinu o nestalima Hrvatska mora tražiti od Srbije

[PREDSJEDNICE I PREMIJERU NEMATE PRAVO RADITI KOMPROMIS SA ČETNIKOM VUČIĆEM! UZROK RATA JE VELIKOSRPSKA AGRESIJA A DOMOVINSKI RAT JE POSLJEDICA]Istinu o nestalima Hrvatska mora tražiti od Srbije. Za to imamo instrumente, a do istine se ne može doći zakulisnom trgovinom s Vučićem o karakteru Domovinskog rata.Domovinski rat bio je pravedan, legitiman, obrambeni i osloboditeljski rat kojeg smo vodili protiv velikosrpske agresije. I nitko u Hrvatskoj ne može trgovati tim činjenicama koje je utvrdio Hrvatski sabor u Deklaraciji o Domovinskom ratu.Sramotno je ako je predsjednica Republike Hrvatske ikada pristala razgovarati o relativizaciji velikosrpske agresije. Još je sramotnije da je taj “dogovor” između predsjednice i Vučića počela u djelo provoditi Vlada i Ministarstvo branitelja Zakonom o osobama nestalima u Domovinskom ratu u kojemu se nijednom riječju ne spominje velikosrpska agresija.O toj sramoti sam govorio u Saboru dok se raspravljalo o Zakonu o nestalima. Poslušajte u videu!

Posted by Miro Bulj on Wednesday, August 21, 2019

Izvor: dnevno.hr

Napišite komentar

avatar
2500

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Pretplata  
Obavijesti me o:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati Pročitaj više