Think Different
Glas slobodne Posavine!

Marketing

0 126

Portal e-Posavina.com je najstariji posavski portal. Svoje ime i reputaciju stekao je u BiH, Hrvatskoj, ali i dijaspori kao portal koji odražava glas Posavine. Iako zamišljen kao lokalno informativno glasilo svojim beskompromisnim stavovima i tekstovima stekao je imidž portala koji je nadišao posavske okvire. Portal e-Posavina.com je vodeći portal u Posavini kada su u pitanju aktualne političke teme, prije svega vezane za BiH i susjedstvo. Za portal e-Posavina.com pišu brojni autori čije tekstove određuje geslo “Think different”. Drugo mišljenje je moto pod kojim nastaju kritični i konstruktivni tekstovi koji ne zaziru uprijeti prstom i tamo gdje se po nekakvoj ustaljenoj praksi i ne smije. Također se na stranicama portala nerijetko objavljuju tekstovi naših čitatelja koji su svojevrsni “glas naroda” što portalu daje širinu čime je stekao i svoj ugled.

OGLAŠAVANJE

  • Portal e-Posavina.com je neprofitni portal koji po pravilu ne objavljuje reklamni sadržaj. Unatoč tomu uredništvo portala spremno je ustupiti oglasni prostor fizičkim i pravnim osobama bez naknade. Oglašavanje se isključivo odnosi na humanitarni vid oglašavanja i oglašavanja koje ima neprofitni karakter.
  • Isto tako uredništvo portala može odobriti postavljanje oglasa bez naknade svojim partnerima i sponzorima, isključivo kao čin dobre volje bez ikakvih izričitih obveza prema istim.
  • Ukoliko zainteresirani subjekti žele postaviti oglas po svom nahođenju portal e-Posavina.com će im isto omogućiti pod posebnim uvjetima. Više o tim uvjetima u nastavku teksta (ispod).

POSEBNE MOGUĆNOSTI OGLAŠAVANJA

  • Portal e-Posavina.com otvara mogućnost sponzoriranog oglašavanja za pravne i fizičke osobe. Zainteresirane strane dužne su se obratiti e-mail upitom uredništvu portala na adresu info@e-posavina.com kako bi dogovorili postavljanje oglasa ili drugog sadržaja koji ima svrhu promoviranja. U najkraćem mogućem roku uredništvo portala će odgovoriti na zaprimljeni e-mail gdje će dati potrebne informacije o načinu oglašavanja na portalu e-Posavina.com
  • Oglas može biti postavljen na bilo kojoj poziciji na našoj web stranici.
  • Oglas nije određen formom, tako da u obzir dolaze tekstualni oglasi i banneri svih veličina. Slikovni, flash, video, statični i dinamični banneri, kao i sve druge forme oglašavanja koje samo moraju zadovoljiti potrebne standarde oglašavanja na Internetu.
  • Također, otvorena je mogućnost objave sponzoriranog članka. Sponzorirani članak može biti objavljen u željenoj rubrici. U slučaju objave takvog oglasa portal e-Posavina.com ne preuzima nikakvu odgvornost za postavljeni sadržaj. Portal e-Posavina.com se ograđuje od svih stavova koje naši posjetitelji postavljaju na stranicu pisanjem komentara i isti ne odražavaju stav uredništva portala. Portal se odriče odgovornosti za tekstove koje potpisuju naši čitatelji, a koji se objavljuju u rubrici Voxpopuli. Portal e-Posavina.com ne briše komentare osim ako su isti neprimjereni i neprihvatljivi po općim pravilima koja vrijede na portalu e-Posavina.com
  • O uvjetima objave bilo kakvog oglasnog sadržaja komitentni će dogovoriti s uredništvom portala e-Posavina.com za svaki slučaj posebno.

KONTAKT ZA OGLAŠAVANJEVezano za postavljanje Vašeg oglasa na našoj stranici molimo Vas pošaljite nam Vaš upit na adresu info@e-posavina.com

Napišite komentar

avatar
2500

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Pretplata  
Obavijesti me o:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Prihvati Pročitaj više